(P)Meli Melo Paris: biroul tau de consultanta in dragoste

In adolescenta, ne trimiteam biletele de amor, chicoteam la fiecare invitatie in oras si ne scriam in oracole iubirile secrete. Acum, avem la dispozitie alte arme prin care sa ne facem cunoscuta dragostea: bijuterii si accesorii fantezie simboluri ale potiunilor pentru amor instant, vitamina IUBI6, prafului de maritat, fiolelor cu dragoste eterna. Un laborator cu licori secrete ne asteapta in magazinele Meli Melo Paris si in magazinul online www.melimelo.ro.

In adolescenta, ne trimiteam biletele de amor, chicoteam la fiecare invitatie in oras si ne scriam in oracole iubirile secrete. Acum, avem la dispozitie alte “arme” prin care sa ne facem cunoscuta dragostea: bijuterii si accesorii fantezie simboluri ale potiunilor pentru amor instant, vitamina IUBI6, prafului de maritat, fiolelor cu dragoste eterna. “Un laborator cu licori secrete” ne asteapta in magazinele Meli Melo – Paris si in magazinul online www.melimelo.ro.

Leacurile sunt multe si “colorate”: pentru dragoste pasionala “se administreaza” o pereche de cercei fantezie rosii in forma de floricele din noua colectie Primavara – Vara, Meli Melo – Paris.
Kudika
10 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri