Setari Cookie-uri

Stil de vedeta: Colantii

Alaturi de mica rochita neagra, de trench si de balerini, colantii au devenit piese de rezistenta in orice garderoba. Fie ca sunt cu paiete, cu cristale, rupti, dantelati, luciosi, colorati sau cu model, vedetele de la Hollywood adora aceasta piesa si o imbraca non stop, pe strada, la cumparaturi, la sala de fitness sau chiar si la evenimentele mondene. Cine arata bine si cine nu in colanti? Si ce stiluri de colanti se mai poarta la Hollywood? Afla aici!

Colantii dina materiale care imita pielea sunt si ei printre preferatii vedetelor de la Hollywood. Cine se declara fane ale colantilor tip rock? Halle Berry s-a afisat pe covorul rosu la o premiera purtand o pereche de colanti de acest fel, la care a asortat un top in dungi si un sacou negru. Se pare ca tinuta ei a fost remarcata, deoarece la doar cateva zile, Mandy Moore a imitat-o pe Halle la capitolul “vestimentatie” pana la cel mai mic detaliu. Pentru poze, click aici.

Drew Barrymore a fost si mai curajoasa la capitolul “colanti”. Cum asa? Drew a ales o pereche cu imprimeu… verde! Mai mult, Drew a mizat pe un look foarte nonconformist, asortand colantii la un top transparent, un sutien cu imprimeu neon, ochelari funky si o pereche de sandale cel putin ciudate. Cum arata Drew in aceasta combinatie? Pentru poze, click aici!

Una dintre cele mai extravagante vedete este, fara indoiala, Victoria Beckham. Posh Spice adora gentile cu diamante incorporate, materialele pretioase si… colantii cu cristale Swarovski! Ocazia pentru care Victoria a imbracat aceasta pereche luxoasa si scumpa de colanti? Lansarea noii ei reclame la lenjeria intima Armani. Pentru poze cu pantalonii sclipiciosi ai Victoriei, click aici.

Una dintre cele mai mari amatoare de colanti este Lindsay Lohan – fie ca acestia sunt transparenti, cu dungi verticale, luciosi, dantelati, simpli sau rupti (pentru poze, click aici), Lindsay isi construieste majoritatea tinutelor pornind de la aceasta piesa. Mai mult, Lindsay si-a lansat propria ei colectie de colanti numita 6126, dupa data de nastere a celebrei Marilyn Monroe, actrita pe care Lindsay o admira cel mai mult. Ce cuprine colectia lui Lindsay? Colanti cu fermoar, colanti stralucitori, animal print sau colanti cu petice – pentru poze, click aici.

Cum suna “Colanti cu capete de mort?” Pentru Christina Milian, suna minunat! Cantareata R&B s-a afisat la un eveniment recent intr-o pereche de colanti punk, pe care i-a asortat la un top scurt si multe accesorii. Pentru poza, click aici.


Un articol de Skinny


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.