Setari Cookie-uri

Pantofi de schimb la automat

O vorba mai veche din industria incaltamintei zice ca pantofii frumosi ascund picioare urate. Prin asta am putea intelege ca scopul pantofilor e sa ascunda picioarele cu aspect inestetic. Insa ar trebui sa ne intrebam daca picioarele ajung urate tocmai in urma purtarii pantofilor frumosi, dar extrem de incomozi.

De la lansarea din mai 2008 automatele Rollasole au fost raspandite in 25 de cluburi din Marea Britanie, iar in urma cu cateva luni compania s-a extins in cluburile din Ibiza si S.U.A (New York si Los Angeles). Imediat ce vestea a trecut oceanul, presa Americana si-a manifestat entuziasmul pentru automatele englezesti preconizand ca in viitor acestea ar putea fi amplasate si pe strazi pentru femeile care nu isi mai simt picioarele in incaltamintea incomoda pentru birou, sau turistele care nu si-au dat seama cat de incomozi sunt pantofii in care au de gand sa petreaca o zi intreaga mergand (The Examiner). Sa speram ca acesta e doar inceputul si ca vom putea si noi sa ne intoarcem din oras intr-o pereche de incaltaminte care sa nu ne faca sa credem ca nu vom mai putea merge vreodata.

In urma cererii ridicate compania va lansa in curand o noua ramura: pantofii de urgenta pentru evenimente si nunti. Conform BBC NEWS, Rollasole are deja o comanda pentru balerini personalizati pentru nunta din 2010 a fotomodelului Danielle Bux cu fostul jucator de fotbal si actualul commentator sportiv pentru BBC Gary Lineker. Acestia isi doresc pentru invitatele lor pantofii de urgenta pentru a le scapa de inconfortul cauzat de incaltamintea de ocazie.

Asa ca pana se inventeaza clinicile de dezintoxicare specializate pe obsesia tocurilor putem sa profitam de inventia Rollasole si sa mai batem cluburile sambata seara in pantofii de vis.

Un articol de Ioana I
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.