Suzuki exista de 100 de ani. Astazi ocupa pozitia de top in randul marcilor de motociclete. Se afla in peste 193 de tari pe glob si si-a dedicat peste 50 de ani inovatiei in domeniul tehnologiei auto, remarcandu-se ca al 12-lea mare producator de automobile. In prezent, isi continua traditia de a fi inovatori in domeniul tehnologiei auto-moto, insa fara a se dezice de la crezul sau: respectul fata de consumator, caruia ii ofera produse de valoare superioara, construite cu o tehnologie de ultima generatie, cu un design unic si la un pret accesibil.

Masinile marca Suzuki au fost premiate si apreciate si in Romania, insa modelul care s-a vandut cel mai bine este si unul din stindardele Suzuki. Este vorba de modelul Swift, o masina de talie mica, insa puternica si incisiva care si-a mentinut titlul de campioana mondiala la Junior World Rally Championship din 2006 pana in prezent. Insa aceasta masina nu a fost gandita sa ocupe doar pozitia de campioana de raliu, ci sa devina cea mai buna masina compacta marca Suzuki care sa se bucure de un succes global.

Realizata de inginerii si designerii Suzuki, acest model a fost sansa multora de a experimenta cu adevarat sportivitatea din ADN-ul marcii Suzuki. Lansata sub sloganul „Masini mici pentru un viitor mare” („Small Cars for a Big Future”), Swift-ul a fost construit sa concureze in Europa pe segmentul B si s-a vandut in peste 1 milion de exemplare in 2008. Cu o gama larga de culori, cu o serie de dotari, 5 usi si cu mai multe variante de motorizari (1.3l diesel, 1.3l si 1.5l pe benzina), Swift a castigat 4 din 5 stele la test drive-ul realizat de prestigioasa revista britanica Autocar si a primit 4 stele la testele EURO NCAP.

Daca aceste modele sunt deja cunoscute si pe piata romaneasca, Suzuki Romania introduce un model de Swift 1.3 Special Edition. Conform traditiei celor de la Suzuki, acestia sunt mereu tentati sa vina cu idei noi si imbunatatiri la modelele deja existente. Astfel, Swift Special Edition iti intareste si mai mult senzatia de sportivitate si manevrabilitate, pastrand insa stilul si sarmul pentru care Swift a fost atat de apreciat.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: