Setari Cookie-uri

Mai sunt doar trei zile!

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea deschiderii pentru public, aceasta urmand sa aiba loc peste trei zile.

MAI SUNT TREI ZILE PANA LA DESCHIDEREA AFI PALACE COTROCENI

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea deschiderii pentru public, aceasta urmand sa aiba loc peste trei zile.

“Joi, 29 octombrie, ora 12.00, portile AFI Palace Cotroceni se vor deschide pentru toti cei care doresc sa faca cumparaturi si sa se distreze in acelasi timp. Am dezvoltat aici un concept unic care combina distractia cu shopping-ul, venind in intampinarea nevoilor, programului si bugetului fiecaruia. Sunt convins ca incepand de miercuri, AFI Palace Cotroceni Mega Fun va deveni destinatia preferata a bucurestenilor si nu numai, datorita mix-ului de activitati pe care il propunem”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Amplasat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, intreaga suprafata a mall-ului AFI Palace Cotroceni ofera un mix de brand-uri, activitati si atractii pentru a satisface fiecare vizitator: 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, prima arena de laser tag din tara, bowling si snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.

Impact social

AFI Palace Cotroceni va crea peste 5.000 de noi locuri de munca permanente pe piata muncii din Romania, majoritatea fiind furnizate de catre retaileri, in timp ce activitatile de administrare a mall-ului - intretinere, securitate, curatenie -, vor furniza peste 500 de locuri de munca. Dintre retailerii AFI Palace Cotroceni, Real Hypermarket a generat 300 de noi locuri de munca.

”Sunt bucuros ca putem oferi oportunitati foarte bune de angajare in aceasta perioada economica. Mai mult, pentru a centraliza toate disponibilitatile de angajare existente am lansat chiar o sectiune de job-uri pe site-ul AFI Palace Cotroceni”, a precizat Israel Visel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.