Setari Cookie-uri

Halloween: Cum sa-ti faci singura costumul!

Weekend-ul acesta avem un motiv in plus de distractie. Duhuri, fantome, monstri dar si victime, cavaleri si domnite dar si personaje celebre din istoria lumii ne vor inunda strazile si vor infrunta temperaturile scazute ce se preconizeaza pentru a ajunge la petreceri private sau la cele organizate prin diferite cluburi. Poate ca Halloween-ul nu e o traditie autohtona, dar iti strica un motiv sa lasi deoparte munca si sa intri, pentru o seara, in pielea altcuiva?

Pentru “prostituata” ai nevoie de haine cat mai stramte si mai colorate. O fusta scurta combinata cu un top fara bretele sau cu bretele subtiri, tocuri cat mai inalte si un machiaj tipator sunt elementele de baza ale costumatiei. Iti recomandam sa iti umfli parul cat poti de mult (sau sa optezi pentru o peruca) si sa iti pui ciorapii cu portjartier pe care ii tii pentru ocazii speciale. Conditia e insa ca de data aceasta sa se vada cat mai mult din ei.

3. Adam si Eva

Nu puteti da gres cu un cuplu (de costume) vechi de cand lumea. Conditia pentru ca acest costum sa functioneze e sa recurgi la cat mai putin material. Daca tu si prietenul tau sunteti dispusi sa va expuneti corpurile mai mult decat de obicei atunci puteti aplica aceasta idee.

Pentru a face aceste costume ai nevoie de frunze, insa cum cele naturale au inceput sa se usuce si se sfarama foarte usor iti recomandam sa tai cat mai multe frunze din hartie verde inchis. Daca ai norocul sa mai gasesti niste frunze verzi sau cateva ramuri de iedere le poti folosi si pe acestea. Prinde frunzele cu ajutorul unui ac cu ata de cea mai scurta pereche de pantaloni scurti pe care o ai (sau boxeri daca ai curajul) si de o bustiera. Cu cat prinzi mai multe frunze cu atat vei da mai mult volum si vei parea mai acoperita. Miscarea e aceeasi si pentru prietenul tau, doar ca el va trebui sa accepte sa apara la bustul gol.

Se intelege de la sine ca e de preferat ca petrecerea la care participati astfel imbracati sa se tina intr-un loc bine incalzit.

4. Liniste si Pace

O idee putin mai subtila e sa va imbracati in “Liniste si Pace”. Unul dintre voi se va costuma in mim, simbol al tacerii iar celalalt in hippie, simbol al pacii. Pentru mim ai nevoie de haine negre cat mai stramte care sa te acopere din cap pana in picioare. In plus, aplica pe fata o vopsea alba (speciala) astfel incat aceasta sa devina inexpresiva.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.