Setari Cookie-uri

Halloween: Cum sa-ti faci singura costumul!

Weekend-ul acesta avem un motiv in plus de distractie. Duhuri, fantome, monstri dar si victime, cavaleri si domnite dar si personaje celebre din istoria lumii ne vor inunda strazile si vor infrunta temperaturile scazute ce se preconizeaza pentru a ajunge la petreceri private sau la cele organizate prin diferite cluburi. Poate ca Halloween-ul nu e o traditie autohtona, dar iti strica un motiv sa lasi deoparte munca si sa intri, pentru o seara, in pielea altcuiva?

Cu putina imaginatie si indemanare poti crea cateva costume care vor atrage cu siguranta toate privirile. Exista o multime de posibilitati: Inger si Demon, Scarlett si Rhett, Doamna cu Coasa si Victima, Doctor si Asistenta, Tarzan si Jane, Superman si Lois Lane, sau chiar Tu si Iubitul tau in care va imbracati unul in hainele celuilat. Cu putina munca de cercetare pe internet si cu cateva bucati de material poti face fiecare din aceste costume. Tine minte ca nu conteaza daca sunt sau nu perfecte, trebuie doar sa fie iesite din comun.

Nu putem decat sa va uram: “Maini indemanatice si distractie placuta!” si nu uitati sa le trimiteti prietenilor vostri cate o felicitate cu parfum de teroare.


Un articol de Ioana I.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.