Setari Cookie-uri

Expo Lenjerie Intima Paris 2010

Anul ce tocmai a inceput se anunta a fi unul promitator, macar in ceea ce priveste domeniul modei. Inca de acum cativa ani unii designeri au inceput sa arunce un ochi spre tehnologiile de actualitate incorporandu-le in creatiile lor, de cele mai multe ori de dragul spectacolului, iar acest trend incepe sa se extinda si catre creatorii de lenjerie intima.

Desi creatorii sustin ca principalul scop al sutienului e unul practic, si anume ca femeile sa se simta mai comod atunci cand merg la sala sau sunt implicate in activitati fizice intense, e lesne de inteles ce alte utilizari ar putea avea acesta. Sutienul inteligent s-ar putea dovedi deosebit de util in momentul in care pulsul posesoarei o ia razna la vederea unui barbat de care se simte atrasa. Prin urmare, in momentul in care temperatura corpului creste ca urmare a atractiei sexuale sanii sunt impinsi in fata de catre sutienul minune. O astfel de inventie se poate dovedi foarte utila si in cazul fluctuatiilor lunare a dimensiunii sanilor oferindu-le mai mult suport atunci cand sunt mai sensibili decat de obicei.

Ce-a de a treia inovatie mult asteptata e reprezentata de linia de lenjerie intima frantuzeasca Milkshake. Piesele Milkshake sunt facute dintr-un material ce are la baza proteine din lapte continand in jur de 10 aminoacizi ce hidrateaza pielea. “Tasatura e moale ca satinul” mai adauga Sophie Morin.

Salonul de lenjerie intima de la Paris se afla la cea de a 47-a editie si reprezinta cea mai cunoscuta si respectata platforma de acest gen din lume. In fiecare an marile firme producatoare de lenjerie intima isi prezinta si isi promoveaza in cadrul festivalului ultimele creatii. Anul acesta festivalul va avea loc intre 23-25 ianuarie si va gazdui mai mult de 500 de branduri cunoscute si aproximativ 20 000 de tipuri de lenjerie din peste 100 de tari. In fiecare an festivalul are si o defilare ce prezinta piese semnate de branduri care de care mai cunoscute. Desi lista acestui an ramana inca necunoscuta va putem spune ca anul trecut spectatorii au putut admira creatii apartinand brandurilor Aubade, Chantelle, Empreinte, Lejaby, Rittrati, Pasionatta, Eva Racheline.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.