Setari Cookie-uri

Cum ne alegem jeansii?

Jeansii sunt piesa de imbracaminte ce nu lipseste cam din nici o garderoba. Fiecare femeie are macar o pereche de blugi daca nu un intreg raft. Si de ce nu? Sunt comozi, usor de purtat, se asorteaza cam cu orice fara prea mari dificultati si stau bine pe oricine. Cel putin asa se spune.

6. Jeansii evazati

Nu stiu altii ce parere au despre ei dar eu ador astfel de jeansi, mai ales in combinatie cu cizme cu toc. Si totusi si acestia au hibele lor cea mai importanta fiind ca nu avantajeaza femeile micute de statura. Astfel de croieli le evidentiaza pulpele picioarelor dand impresia ca sunt mai mari decat in realitate si le fac pe acestea sa para si mai mici de inaltime decat sunt. Persoanelor micute de statura le recomandam jeansii drepti mulati pe coapse.

7. Jeansii mulati

Daca femeile slabute cu corpuri tonifiate pot sa ii poarte fara probleme, in momentul in care ai cateva kilograme in plus blugii mulati nu sunt o alegere ideala acestia evidentiind coapsele si soldurile si aplatizand fundul. Jeansii din denim clasic, tare, reprezinta o alegere mult mai buna pentru femeile plinute acestia oferind suportul necesar.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.