Setari Cookie-uri

Haine pentru sanii mici

Sanii mari au devenit de ceva vreme incoace obsesie mondiala. Majoritatea femeilor vor un bust cat mai mare iar unele chiar recurg la metode chirurgicale pentru a-l obtine. Si totusi un bust mic poate arata foarte bine atunci cand te imbraci cum trebuie. O haina croita cum trebuie poate sa transforme un bust mic intr-un atu. In plus, un decolteu sexi te va face sa te simti mai bine in propriul corp si sa fii mai increzatoare in fortele proprii.

3. Rochii fara bretele- croiala ideala pentru astfel de rochii e cea in stilul anilor ’50, stramta pe bust si talie si clos sau semi-clos in partea de jos. Astfel de rochii strang talia dand impresia unui bust mai generos. Alege o lungime medie (pana la genunchi) si combin-o cu un pantof cu toc decupat in fata. Vei obtine astfel o costumatie de ocazie deosebita.

4. Decolteuri adanci si inguste in V sau decolteuri inalte tip barcuta (in cazul in care nu ai umerii foarte lati)- acestea latesc umerii si creaza iluzia unui bust mai mare.

5. Bluzele pe gat- pentru iarna se recomanda mai ales cele negre sau in culori inchise. Pentru un look romantic combina o astfel de bluza cu o fusta mai degraba decat cu pantaloni.

6. Topuri fara maneca- acestea sunt ideale pentru a distrage atentia dinspre sani spre brate si umeri.

7. Costumele clasice cambrate pe talie- combina astfel de costume cu camasi colorate discret (bleu pal, verde pal etc.) sau cu camasi cu imprimeuri. In cazul in care mergi pe o camasa clasica alba poti crea impresia unui bust mai mare cu ajutorul unei esarfe legate in jurul gatului.

8. Coliere mari sau brose- spre deosebire de femeile cu sani mari, cele cu un bust mai mic sunt avantajate de astfel de accesorii mai mari;

Cat despre hainele pe care ar trebui sa le eviti, mentionam:

9. Bluzele tip corset- vor scoate in evidenta ceea ce lipseste aratandu-le celorlalti ca nu ai cu ce umple corsetul respectiv;

10. Tricourile largi tip baggy – silueta ta se va pierde in bluzele de acest tip in conditiile in care ele nu au pe ce sa se aseze in partea de sus.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.