Setari Cookie-uri

Culori primavara-vara 2010

Poate ca lumea modei se concentreaza acum pe trendurile ce se vor impune in sezonul toamna-iarna 2010-11 insa nu trebuie sa uitam ca mai intai ne asteapta o primavara placuta (care speram sa vina cat mai repede) si o vara fierbinte. Daca te gandesti sa iti reinnoiesti garderoba pentru perioada ce vine iti recomandam sa iei in considerare urmatoarele culori atunci cand iti faci cumparaturile.

4. Pasteluri vesele

De la galben lamaie si galben fistic pana la violet, roz, corai, culorile vesele sunt ideale pentru a arunca o raza de soare asupra oricarei garderobe. Acestea nu au intensitatea si senzualitatea culorilor fierbinti insa sunt mult mai relaxate si pline viata. Nu sunt atat de pretentioase ca rosul fiind astfel ideale pentru tinutele sport.

Acestea sunt principalele culori alese de designeri pentru colectiile de primavara-vara 2010. Unii au optat pentru nuantele neutre si cele reci, aruncand ocazional o pata de culoare, precum Calvin Klein sau Yigal Azrouel, altii s-au bazat pe albastru, precum Marc Jacobs sau Caroline Herrera, iar altii au combinat cu succes diferitele palete cromatice, precum Oscar de la Renta sau DKNY. Ici-colo isi mai fac aparitia si alte culori precum verdele sau gri inchis insa prezenta lor nu e indeajuns de consistenta pentru a le considera tendinte. Totusi, avand in vedere paleta variata de culori putem spune ca ne asteapta cateva luni pline de culoare.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.