Setari Cookie-uri

Fusta mini: etalon al frumusetii

Purtata cu placere de femei, adorata de barbati pentru calitatile piciorului puse in evidenta, fusta mini se pare ca ar fi aparut in anii 60.

Pentru idei in plus, sa aruncam o privire la stilul vestimentar adoptat de vedetele cel mai frumos imbracate.

Kate Moss este recunoscuta pentru gustul ei nonconformist in materie de moda si pentru combinatiile reusite. Vintage sau rock, glamour sau senzuala, este intotdeauna bine imbracata. Asorteaza cu nonsalanta piese vetimentare diferite, texturi contrastante, reusind sa isi creeze propriul stil deosebit. Desi a defilat pentru cele mai mari case de moda, combina cat mai original piesele vestimentare scumpe cu cele ieftine, reusind sa arate uimitor.

Un alt fashion icon de exceptie este Sarah Jessica Parker. Stilul ei se bazeaza intotdeauna pe inovatie, creativitate in combinatii cat mai trasnite. Asemenea personajului interpretat in “Sex and the city”, Sarah acorda o mare importanta hainelor, tendintelor si felului in care arata.

Alte vedete care pot oferi adevarate lectii de stil prin felul cum accesorizeaza hainele sunt: Marion Cotillard, Madonna, Linda Evanghelista sau Victoria Beckham.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.