Setari Cookie-uri

Trend alert: Dantela

La inceputul fiecarui sezon, si nu doar atunci, ne punem vesnica intrebare: Cu ce ma imbrac? Ce noutati sa mai adaug in garderoba mea? Designerii si creatorii marilor case de moda vin in intampinarea noastra, mai ales a celor nehotarate, cu propuneri care de care mai incitante. Fara a considera ca am pune eticheta pentru trendurile din aceasta primavara, propunem DANTELA.

Dantela este un material pretios care necesita accesorii fine, deosebite. Lanturi subtiri suprapuse, flori realizate din materiale textile fluide sau bratari supradimensionate metalice. Pentru a completa tinuta in acelasi ton, o geanta cu accente rustice si dantela alba lucrata manual este ideala.

Alt element deosebit propus de marile case de moda il reprezinta pantofii imbracati in dantela. Insa acestia nu vor fi asortati unei rochii din acelasi material, deoarece nu ar arata bine impreuna. O rochie simpla din saten sau voal fara broderii constituie o alegere potrivita.

Reinventata, din cele mai vechi timpuri, dantela marcheaza reintoarcerea catre feminitate, romantism si senzualitate. Accesibila in cat mai multe nuante, de la albul diafan, pasteluri si culorii vii, pana la negru intens, dantela se poarta in combinatii cat mai variate: elegante, glamour cu accente rock, fie in stilul anilor ’60.

Un articol de Cristina C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.