Setari Cookie-uri

Cluj Fashion Week

Cluj Fashion Week reprezinta cel mai ambitios proiect de festival facut in Romania si unul dintre cele mai complexe din Europa. In Cluj exista un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitatea multi-arte ale Cluj Fashion Week.

Moda este pusa in relatie cu filmul si video-ul in conceptul de STYLE MOVIE- impreuna cu partenerul nostru: TIFF si Festivalul de video ASVOFF, al lui Diane Pernet, special guest.

Accesoriile intregesc lumea creatiei vestimentare cu o mare expozitie interactiva reunita sub conceptul inedit de “Complementary Estetics”.

Fotografia va fi prezenta cu 2 expozitii de anvergura “Lifestyle-ul sec XXI” si “In Memoriam Alexander McQueen”.

Va fi introdus si conceptul de "Teatru Lifestyle" - fiind invitata piesa Hell, in regia lui Chris Simion. In editia urmatoare Chiris Simion pregatind si prezentand in cadrul CFW premiera nationala a unei piese dupa Frederic Beigbeder.

Vor exista 2 workshop-uri mari cu invitatii de renume ai festivalului si cu numerosii creatori prezenti la Cluj, cu temele: “Moda sec XXI”, si "Moda – realitate sau utopie, granita intre realitati sau Style Movie – realitatile complementare”.

Citește și:

Impreuna chiar putem sa facem ceva real pentru moda, life-style-ul si cultura romanesca; pentru creatia vestimentara autohtona, in concert deplin cu lumea artistica europeana si mondiala.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.