Setari Cookie-uri

Corsetul, o piesa speciala

Aparut inca din Antichitate, corsetul poate fi considerat o piesa vestimentara controversata. Asociat initial cu lenjeria intima, acesta a devenit in timp indispensabil pentru momentele cand vrem sa aratam extraordinar. Izvor nesecat de inspiratie pentru designeri, corsetul poate reprezenta acum baza unei minunate rochii couture sau un top din piele purtat cu o geaca de motor pentru o tinuta rock.

Poti fi atragatoare si decenta in acelasi timp, inserand corsetul si tinutei office. Un corset negru sau bleumarin inchis poate fi suprapus peste o camasa alba sau in carouri. De efect va fi si combinat cu o fusta cu talie inalta. Pantofii cu bot rotund completeaza perfect aceasta combinatie.

Pentru momentele de intimidate esti libera sa experimentezi. Exista modele variate: corsete clasice din matase cu decupaje din dantela sau voaluri transparente. Corsetele brodate manual cu sisteme de inchidere in fata sau in spate, ofera o imagine provocatoare.

Clasic insa uimitor de sexy, corsetul va fi considerat mereu o piesa de rezistenta in garderoba noastra. Evidentiaza o silueta subtire sau mascheaza defectele din talie , infrumusetand orice tinuta.

Acesta poate fi transformat in tinute cu accente futuriste surprinzatoare prin aplicatii metalice, pictat, decupat sau brodat manual. Dior, Fendi, Dolce & Gabbanna sau Giles sunt doar cateva dintre marile case de moda care au inserat corsetul in colectiile lor, in combinatii cat mai originale si atractive potrivite sezonului primavara-vara.

Un articol de Cristina C
Foto: www.hepta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.