Setari Cookie-uri

7 secrete din geanta ta

Pentru femei, frumusetea este o stare de bine. Indiferent de ocazie, ele trebuie sa afiseze atat o tinuta perfecta, cat si un machiaj impecabil. Inainte de a pleca de acasa, asigura-te ca in geanta ti-ai pus atat strictul necesar (portofel, telefon, chei), cat si produsele pentru situatiile extreme, cum ar fi o petrecere neasteptata.

Daca optezi pentru o geanta mica, alege si un deodorant mini, numeroase firme avand pe piata acest tip de produs (atat stick, cat si spray).

Kudi-Recomandare: Deodorante Angel Star de la NIVEA: Hot Crush si Icy Kiss (Pret: 9.18 lei)

5. Trusa de machiaj

Trusa de machiaj este indispensabila oricarei femei, indiferent daca este acasa, la munca, ori in concediu. Incearca sa tii in geanta doar produsele cu adevarat necesare, si anume: un ruj, un blush, o pudra si un creion dermatograf. Cu ajutorul acestora nu numai ca iti reimprospatezi machiajul, ci si il poti transforma pe cel de zi intr-unul de seara fara nicio problema.

Kudi-Recomandare: CLINIQUE Travel Set de la Charm.ro (Pret: 186 lei)

6. Accesoriu de par

Un accesoriu este extrem de binevenit atat pentru parul lung, cat si pentru cel scurt. Un simplu elastic, cateva agrafe, doua bete chinezesti, o clama colorata. Toate reusesc sa iti schimbe radical coafura si sa iti scoata in valoare trasaturile fetei.

Kudi-Recomandare: Agrafa de par Meli Melo ( Pret: 9.99 lei)

7. Crema de maini

Mainile reprezinta cartea de vizita a oricarei femei. De aceea ele trebuie sa fie ingrijite si frumoase tot timpul. Pielea sensibila are nevoie de atentie si hidratare intensa, motiv pentru care este bine sa tii in geanta o crema de maini.

Kudi-Recomandare: Crema de maini intensiv hidratanta de la Dove (Pret: 5,92 lei)


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.