Salopeta a devenit un must have al verii dupa ce numerosi designeri au ales sa o includa in prezentarile lor de pe catwalk. Mai mult decat atat, pe langa comoditate si feminitate, salopeta poate fi purtata atat pentru un look casual, cat si pentru unul glamour daca stii sa folosesti accesoriile corespunzatoare.

Este indicat sa folosesti denim subtire pentru a te simti confortabil. Poti opta pentru o salopeta cu corset sau cu bretele subtiri, cu buzunare sau cu modele aplicate. Foloseste o curea sau o esarfa subtire in talie pentru a iesi din banal.

2. Salopeta colorata

Indrazneste sa arati sexy. Poarta o salopeta dintr-un material subtire, in culori vii, cu imprimeuri florale, grafice, buline sau in carouri, cu pantaloni sau fusta. Achizitioneaza-ti una larg a, lejera, deoarece daca este mulata vei afisa un aspect de prost gust.

De asemenea, accesorizeaza tinuta cat mai simplu, folosindu-te doar de cercei simpli si lungi si sandale cu tocuri cat mai inalte.

3. Salopeta cu pantalonii lungi

Daca ai picioare lungi si frumoase, poarta salopete cu pantalonii lungi. Salopeta din materiale lejere, precum bumbacul si inul, iti ofera un look casual, iar cele cu decupaje la spate sau stil corset iti sunt de ajutor daca vrei sa ai o tinuta eleganta.

Pentru cat mai mult impact iti sugerez sa folosesti pantalonii evazati. In plus o astfel de tinuta o poti folosi si in perioada toamnei, daca stii ce jacheta sa adaugi peste.

4. Salopeta cu bretele


Salopeta cu bretele in partea bustului este perfecta daca o asortezi la un tricou simplu sau cu un imprimeu spectaculos. Mai precis, vara aceasta salopeta cu bretele inlocuieste clasicii jeansi din timpul primaverii.

Poti folosi atat una cu pantaloni scurti pentru o zi caniculara de vara, cat si una cu pantaloni lungi daca vrei sa iesi din anonimat si sa ai o tinuta diferita de cea a prietenelor tale.

5. Salopeta din materiale fine

Case de moda precum Gucci, Isabel Marant sau Malandrino au prezentat in colectiile lor salopete elegante inca din sezonul trecut. Daca inca mai ai prin garderoba o astfel de salopeta, nu o pune deoparte, ci foloseste-o deoarece se poarta si in acest sezon. Ca material este indicat sa folosesti satenul, matasea sau bumbacul satinat.

Sfat: Daca vrei sa folosesti salopeta cu pantaloni scurti, indicat este sa o asortezi la o pereche de cizme. Este necesar sa iti marchezi talia cu ajutorul unui snur sau a unei curele.

Foto: hepta.ro

  • Mia

    10 tipuri de incaltaminte de prins la reducere de Black Friday

  • Mia

    Rochii cu imprimeuri primaveratice

  • Kudika

    Cum sa-ti pastrezi garderoba ca noua, ani la rand. Regulile pe care...

  • Mia

    Ce dresuri purtam la sfarsit de iarna

  • Kudika

    Rochiile cu motive puternice - cum sa le porti

  • Mia

    Rochia tip trenci - noul trend