Setari Cookie-uri

Denimul: mereu in trend

Denimul se numara printre cele mai indragite materiale, mereu la moda. Usor de purtat, poate fi asortat la cat mai multe tinute, oferind un aer fresh, indiferent de varsta. Acest material a parut pe piata odata cu prima pereche de jeansi creata de Levi Strauss.

Nu este gresita nici combinatia a mai multor piese realizate din acelasi material. Insa, ar fi ideal sa nu se combine mai mult de doua, iar una dintre ele sa aiba o nuanta diferita sau un imprimeu. Indiferent de model sau croiala, accesoriile cat mai colorate sunt binevenite. Bratarile din lemn supradimensionate, palariile cu boruri largi sau in stil cowboy pentru un look country. Sa nu uitam de esarfele-batic, legate la baza gatului. Ofera un aer vesel, trendy.

Chiar daca tendintele se schimba in fiecare sezon, denimul este un material care nu se va demoda niciodata. Datorita texturii sale dar si a creativitatii fara margini a designerilor vestimentari, acesta poate fi combinat cu materiale pretioase, rezultatul fiind o tinuta de seara extravaganta, originala.

Denimul este algerea perfecta si pentru cele care vor sa fie la moda, fara prea mult efort. Capsele metalice, aplicatiile si o curea lata cu o catarama metalica deosebita, iti vor transforma tinuta banala intr-una speciala, deosebita ca si tine.

Un articol Cristina C.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.