Setari Cookie-uri

5 tipuri de fuste pentru tine

Fusta reprezinta cea mai feminina piesa vestimentara, fiind asociata cu eleganta si puterea seductiei. Sa fim sincere... de nenumarate ori purtam fuste nu numai pentru a ne simti atragatoare, ci si pentru a intoarce privirile barbatilor.

Poate fi usor asortata cu orice tip de camasa sau sacou. De cele mai multe ori femeile opteaza pentru fusta neagra si camasa alba, insa nu este dificil sa experimentezi. Asadar alege sa porti si fuste gri, crem sau maro inchis, dar si camasi mai colorate (roz deschis, bleu, gri, orange).

Kudi-Recomandare: Fusta stilou gri cu talie inalta Yokko, Pret: 160 lei

4. Fusta cu talie inalta

Pe langa faptul ca are o destinatie de tip office, fusta cu talie inalta poate fi purtata si in alte ocazii, daca renunti la banala combinatie fusta-camasa si culori alb-negru. Indrazneste si poarta ciorapi viu colorati sau bluzite / maiouri cat mai indraznete (mulate, pe gat, decoltate, cu buline sau cu imprimeuri grafice sau florale).

Accentul cade pe talie, asa ca este indicat ca in partea de sus sa porti ceva care sa intre pe sub fusta si, in acelasi timp, sa nu lase cute inestetice.

5. Fusta in carouri

In acest sezon carourile sunt pretutindeni: pe pantaloni lungi sau scurti, pe salopete, pe camasi, pe fuste. Achizitioneaza-ti o fusta in carouri, cu nasturi sau fara, cu talie inalta sau obisnuita, in culori puternice sau normale (alb-negru, maro-negru), scurta sau lunga si asorteaz-o cu un maiou simplu. Accesorizeaza tinuta cu ajutorul unui colier din lemn sau din materiale metalice si cu siguranta nu vei trece neobservata.

Fusta in carouri poate fi purtata si in timpul iernii cu ciorapi de culoare negru mat, putin mai grosi si cizme.

Indrazneste si tu, poarta ce iti place, accesorizeaza cu grija si fa-te remarcata!

Kudi-Recomandare: Fusta in carouri Pull and Bear, Pret: 109 lei


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.