Setari Cookie-uri

Must have: Accesorii hand made

In timpul verii stilul jucaus, vesel si plin de culoare primeaza in fata stilului elegant, glamour. Accesorizarea unei tinute este extrem de importanta, de aceea trebuie sa fim prudente si sa alegem cu grija accesoriile potrivite.

Kudi-Recomandare: Brosa neagra BisousBisous by Miss Ann

Coliere si pandantive

Colierele sunt potrivite tuturor femeilor si pot fi purtate in orice ocazie, indiferent de stilul vestimentar adoptat. Fie ca sunt la baza gatului, fie ca lungimea lor coboara putin, fie ca este necesar sa fie date de cateva ori in jurul gatului, aceste minunate accesorii reusesc sa personalizeze o tinuta.

Pandantivele reusesc sa completeze colierul, insa trebuie sa avem mare grija la asortare atunci cand vrem sa le purtam. De aceea de fiecare data alegerea pandantivului se face in concordanta cu materialul si forma colierului. Astfel, rezultatul va fi unul placut din punct de vedere vizual.

Poarta coliere cu dantela sau din material textil, din margele sau perle, cu pietre, lanturi sau cristale de sticla. Pentru pandantive, iti recomand modele vesele, diferite de cele obisnuite: fluturi, forme geometrice, curcubeu, floare, trandafiri sau cirese.

Kudi-Recomandare:
Colier crosetat realizat de Red Bijoux, disponibil pe Breslo.ro, Pret: 28 lei

Inele

Inele….minunate inele. Trebuie sa fim sincere si sa recunoastem: ne plac aceste mici accesorii care ne infrumuseteaza mana si, chiar daca avem destule, tot ne mai cumparam. Este o pasiune de-a noastra, care vine din suflet.

Inelele handmade sunt la fel de dragalase ca si celelalte accesorii realizate manual si pot fi purtate atat in timpul zilei, cat si seara . Iti poti achizitiona inele cu modele florale, grafice, cu pietre sau cristale sau modele mai indraznete precum cele supradimensionate, cu fulgi sau margele.

Kudi-Recomandare: Inel realizat din piele de culoare rosie si neagra de la OMAs HandMade Shop

Alte accesorii lucrate manual

Cei pasionati de confectionarea accesoriilor lucrate manual nu se opresc aici. Imaginatia lor continua, reusind sa isi puna amprenta si pe alte lucruri precum bratari, rame foto, cesti de cafea, pixuri, calendare, genti si posete pentru femei, accesorii de par, jucarii, brelocuri sau coperti de caiete pentru cei mici.

Kudi-Recomandare: Bentita "Grab a rabbit", disponibila pe breslo.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.