Setari Cookie-uri

Galerie Foto: RFW Ziua 2

Cea de-a doua zi a RFW s-a remarcat prin tinute feminine, senzuale, care au lasat foarte multa piele la vedere. Umerii impodobiti cu structuri voluminoase, volanele de diferite forme sau croielile asimetrice sunt doar cateva dintre laimotivele serii.




Reintoarcerea la origini

Se regaseste ca tendinta in colectiile a cel putin doi designeri: Andra Clitan si Andreea Musat.

Andra Clitan mizeaza pe influentele etno maramuresene prin motive decorative specifice. Predomina nuantele neutre (ocu, negru) tricotajele, impletiturile, dar si tesaturile naturale.

Andreea Musat readuce in atentie natura prin schimbarea notiunii de lux. Se remarca dantele din sfoara, impletita parca de stramosi, structuri din piele asimetrice si colierele supradimensionate, create din pietre naturale. Se pastreaza o dezordine aparent intamplatoare care ilustreaza omul reintors la origini.

Volane si drapaje


Lena Criveanu ilustreaza intr-un mod deosebit transformarea vestei. Realizata din fas, supradimensionata, vesta este purtata peste rochii fluide evidentiate prin jocuri de volane si de culori.

Irina Schrotter & Andreea Raicu au utilizat drapaje care amintesc de stilul antic grecesc, innobiland astfel rochiile negre simple. S-au remarcat de asemenea camasile barbatesti, sacourile cabrate puternic, decupajele si insertiile din piele.

Seara a fost incheiata de colectia lui Razvan Ciobanu. Asa cum era de asteptat, designerul a folosit in exces nuditatea, acoperind cu materiale sclipitoare numai partea anterioara a corpului.


Designeri care au prezentat la Romanian Fashion Week 2010 ziua 2

1. Lena Criveanu
2. Irina Schrotter & Andreea Raicu
3. Irina Marinescu + twenty(2)too
4. Mirela Diaconu
5. Papucei
6. Andreea Musat
7. Lucian Pop
8. Andreea Tincu
9. Debut - Alina Ene – UNA Bucuresti
10. Miau
11. Andra Clitan
12. Debut- Razvan Vasilescu – UNA Bucuresti
13. Vuarnet by Stephan Pelger
14. Debut – ER Fashion UAD Cluj
15. Jolidon
16. Razvan Ciobanu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.