Setari Cookie-uri

Vintage, eleganta fara varsta

Tendintele vestimentare aduc in ultima perioada tot mai multe influente din stilul vintage. Rafinat, caracterizat prin materiale fine precum dantela, matasea sau siraguri de perle, acest stil readuce in atentie atmosfera boema a vremurilor trecute.

Boutique-ul si-a serbat prima vara A!urea, incarcat cu muzina-n surdina, accesorii unicat, manuchiuri de rochii abia culese si pantofi aiuriti.

Situat in zona boema a Bucurestilor de alta data, pe str. Covaci nr.19 (colt cu Sepcari), ofera o pata de culoare, care lipsea pentru iubitoarele de moda veche. Acum magazinul plin de savoare deschide drumul sesiunilor de shopping.

Atelierul A!urea nu este un simplu magazin vintage. Extravaganta westwoodiana, eleganta lui Coco Chanel si rafinamentul eternei Audrey, se imbina perfect, prin intermediul unor piese veritabile. In interiorul magazinului veti descoperi noutate, accesorii si haine vechi demne de apreciat, dar si piese deosebite, bizare, in culori tari si materiale neconventionale.

Amenajarea a fost gandita ca un spatiu de inspiratie, care se reinventeaza constant. Vitrinele de prezentare se schimba, deoarece stilul evolueaza, la fel si hainele si decoratiunile care-l imbraca.

La evenimentul de lansare si-a facut aparitia si Loredana Groza, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar excentric. Aceasta a imbracat o tinuta vintage, nuantand ideea care a stat la baza evenimentului.

Atmosfera a fost intretinuta si de muzica buna, prajiturele de casa si gazdele extrem de primitoare.
Aceeasi ambianta calda, surprinzatoare te asteapta pana seara tarziu, iar vinerea si sambata programul este prelungit pana la ora 24.

Atelierul A!UREA este un must pentru orice fata care doreste sa fie misterioasa, la moda si nu in ultimul rand, aiurea de irezistibila!







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.