Setari Cookie-uri

Sacoul: o piesa de rezistenta

Desi influentele masculine au invadat podiumurile doar de cativa ani, acestea se regasesc in moda feminina de mai bine de jumatate de secol. Sacoul reprezinta una dintre piesele imbatabile care transforma orice tinuta.

Propunerea noastra, sacoul din jerse bleumarin, de la Amma Fashion, pret 98 lei.

O croiala simpla poate fi evidentiata de accesorii fantezie, o brosa din material textil, sau curele subtiri colorate purtate pe deasupra. Si centurile late din material textil imprimat sau piele reprezina o alegere buna. Nu uita de culori! Opteaza pentru negru intens daca iti doresti o tinua mai sobra, eleganta, dar nu ignora si nuantele deschise: pasteluri, bej-nude, albastru marin sau kaki, pentru un look army.

Pus in scena de Chanel, in prezent, sacoul este promovat de alte fashion icon-uri de renume, devenind o piesa vestimentara multifunctionala.

Kate Moss, recunoscuta pentru stilul vestimentar original, asorteaza sacoul masculin la rochii de seara elegante, dar si la pantaloni scurti taiati, sau jeansi skinny. Agynes Deyn, alt supermodel care straluceste pe podium in tinute sexy, in viata de zi cu zi adopta un stil sport-casual cu influente punk-rock, completat de o freza rebela sau palarii masculine.

Un articol Cristina C.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.