Setari Cookie-uri

Se cauta cea mai frumoasa fata din Romania!

In aceasta toamna, Famous Fashion organizeaza editia a II-a a concursului de frumusete Most Beautiful Romanian Girl 2010 (MBR).

In aceasta toamna, Famous Fashion organizeaza editia a II-a a concursului de frumusete Most Beautiful Romanian Girl 2010 (MBR). Cum bine ati ghicit, se cauta cea mai frumoasa fata din Romania. Imaginea acestui eveniment este femeia cu cea mai rapida ascensiune mediatica din acest an. Asadar, Adelina Pestritu este cea care impreuna cu o echipa de profesionisti cauta femei frumoase din toate colturile tarii. Prima etapa a acestui concurs a si inceput, astfel pe site-ul www.mostbeautiful.ro fetele se pot inscrie.

Despre provocarea de a accepta aceasta misiune, Adelina Pestritu ne-a marturisit: "Este o provocare foarte mare pentru mine! Intotdeauna mi-au placut concursurile de frumusete, ba chiar de-a lungul anilor am participat la multe dintre ele, mi s-a parut intersant sa pot colinda toata tara in cautarea celei mai frumoase romance. Se stie ca Romania ascunde foarte multe femei cu forme perfecte, insa putine au sansa de a fi descoperite. Noi nu vom face altceva decat sa le intindem o mana de ajutor. Nu va fi o munca grea, stiu cu siguranta ca vom gasi cea mai frumoasa romanca a anului 2010, doar tara noastra este renumita pentru asta. Prima etapa a concursului Most Beautiful Romanian Girl 2010 a inceput. Pe site-ul competitiei orice fata se poate inscrie, dupa aceasta etapa noi vom merge prin tara pentru a cunoaste si selecta cele mai frumoase fete inscrise pe site."
Kudika
16 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.