In aceasta toamna, Famous Fashion organizeaza editia a II-a a concursului de frumusete Most Beautiful Romanian Girl 2010 (MBR).

Intr-un nou format, MBR propune o premiera pentru publicul romanesc prin conceperea unui show complet de fashion, necunoscut pana acum in spatiu autohton. Evenimentul se va distinge prin exigenta, rigurozitatea si seriozitatea selectiei finalistelor concursului de frumusete, elemente fara precedent in industria evenimentelor de acest gen din Romania.
Te consideri o fata frumoasa? Te atrage cariera de model? Inscrie-te chiar acum pe www.mostbeautiful.ro la cea mai tare competitie a anului.

DESFASURAREA CONCURSULUI

• Inscrierea concurentelor in competitie (online) - (01 august 2010 – 30 septembrie 2010
• Preselectia nationala pentru alegerea concurentelor invitate la castingul final (01 octombrie 2010 – 16 octombrie 2010)
• Casting pentru alegerea celor 42 de FINALISTE (20 octombrie – Bucuresti)
• Casting pentru alegerea celor 30 de manechine in vederea prezentarilor oficiale (20 septembrie 2010 – 25 septembrie 2010)
• Desfasurarea Evenimentului. PREMIEREA (Gala Most Beautiful) – Cocktail (27 octombrie 2010 – 28 octombrie 2010)

Dupa terminarea inscrierilor, si castingurilor nationale, mediatizate in presa si media/tv, 100-200 de concurente dintre cele inscrise si selectate de catre o echipa de specialisti din cadrul Famous Fashion, vor fi chemate pentru castingul final, in Bucuresti.

CERINTE SI DETALII ALE CONCURSULUI

Participantele la preselectie trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 26 ani, un aspect fizic placut, masuri apropiate de 90 - 60 - 90, minim 1.70 m inaltime.
Nu vor fi admise in concurs participantele care sunt casatorite si cele care au nascut, care au aparut NUD in pictoriale, reviste etc, locale sau nationale, si nici cele care au participat la filmari erotice XXX, precum si persoanele care presteaza servicii dans de orice fel in cluburi de noapte.

Participantele trebuie sa prezinte un act de identitate prin care sa faca dovada varstei lor, sa aiba o buna stare a sanatatii, sa fie inteligente, frumoase, sa aiba o personalitate puternica, sa fie carismatice si indraznete.

JURIZARE


Juriul va fi format din 8 reprezentanti, figuri reprezentative in urmatoarele domenii de activitate: modeling, actorie, muzica, media.


Despre Famous Fashion

In anul 2009, Famous Fashion s-a lansat in organizarea de evenimente cu prima editie a celui mai spectaculos concurs de frumusete, Most Beautiful Romanian Girl (MBR). Show-ul a avut loc pe parcursul a 3 zile, in perioada 27-29 noiembrie, la Aristocrat Events Hall, din Bucuresti. In cele 3 seri, 21 de participante au luptat pentru castigarea titlului de MBR, fiind supuse la 4 probe: tinuta casual, lenjerie intima, rochii de seara si perspicacitate. Juriul a fost format din: Radu Pietreanu (presedinte), Daniel Margarit (designer), Raluca Badea (make-up artist), Adina Buzatu (stylist), Roxana Tanase (manechin Famous Fashion), Mirela Dinica (redactor Libertatea), Georgiana Tucan (redactor Click). In finalul serii de gala, au fost decernate premiile I, II si III, precum si titlul de MBR Girl 2009, castigat de Oana Craioveanu, in varsta de 21 de ani din Bucuresti. Amfitrioana evenimentului a fost Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii "Stele sub lupa" de la Antena 2. Pe parcursul celor 3 zile au defilat pe catwalk colectii apartinand creatorilor de moda: Daniel Margarit, Geanina Punkosti, Il Creatore, Sonia Trifan, Veronesse, Polo Garage si Benvenutti. Parteneri media ai producatorului Famous Fashion au fost Antena 2, precum si publicatiile Libertatea si Click.

Evenimentul MBR s-a distins prin eleganta, stil si personalitate, aspecte relavate si apreciate pozitiv, atat de media, cat si de specialistii in domeniu.

Sursa: Comunicat de presa

  • Kudika

    Tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă

  • Maria Crisan

    Cleopatra Stratan este Fata lu' tata în cel mai nou single al său

  • Vladimir

    Horoscopul Dragostei Aprilie 2024: Explorăm toate cotloanele...

  • Kudika

    Dinu Maxer, planuri de viitor alături de Magdalena Chihaia! Când va...

  • Kudika

    6 lecții de viață pe care le primim mult prea târziu și care ne pot...

  • Kudika

    Valentine's Day cu #FlowersAndChill by Floria.ro