Setari Cookie-uri

Too tasty for men: savurati berea Redd’s si colectia de carte CHIC

Din aceasta vara Redd’s incepe colaborarea cu editura Polirom si colectia de carti CHIC, invitand femeile la lectura si evenimente “Too tasty for men”.

Redd’s, inspirata de stilul feminin

Pentru ca ofera echilibrul intre o bere de calitate si arome naturale de fructe, berea Redd’s se adreseaza mai ales femeilor, din a caror jovialitate si pofta de viata se inspira. Berea cu arome, intr-o formula distincta si proaspata, estompeaza gustul clasic al berii. Ca prim exponent al acestei categorii in Romania, berea Redd’s continua si imbogateste prin stilul propriu traditia berilor cu arome. Redd’s ramane, in esenta, o specialitate de bere blonda, insa reda clasicul gust al berii cu un mic plus feminin. Alaturi de aromele de fructe, vei regasi in gustul Redd’s aceeasi consistenta a berii clasice, data de ingredientele de baza folosite, dar si de concentratia de alcool de 4,5%, obisnuita pentru o bere.

Consumata cu moderatie, Redd’s este rasfat, savoare, delectare. Este un gust pe care, odata descoperit, il savurezi cu fiecare ocazie, inclusiv in compania unei carti Chic!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.