Setari Cookie-uri

Frumusetea e doar UNA

Celulele stem vegetale, solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature

comunicat de presa

Celulele stem vegetale, solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature

Raspunzand exigentelor recente de eficienta ale consumatoarelor sale, Ivatherm inoveaza din nou. Gama anti-aging UNA aduce din laboratoarele elvetiene cel mai revolutionar ingredient: PhytoCellTec™ Alp Rose, extract de celule stem vegetale. El reprezinta solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature. Acest ingredient vitalizeaza si protejeaza longevitatea celulelor stem din piele cu ajutorul celulelor stem vegetale, stimuland astfel regenerarea epidermica. Gama anti-aging creata de Ivatherm contine: UNA crema anti-aging si UNA crema anti-aging contur de ochi. Formula sa este bogata in ingrediente active.

PhytoCellTec™ Alp Rose este extract natural de Rhododendron ferrugineum, planta rara ce traieste in conditii climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, in Muntii Alpi. Frunzele sale rezista verzi pe tot parcursul anului, adaptandu-se la frig, uscaciune si radiatii UV, precum si la rapidele schimbari ale climei. Extractul de celule stem vegetale protejeaza celulele stem din piele, mentinandu-le functionale prin vitalizarea lor. Obtinut printr-o tehnologie revolutionara, PhytoCellTec™ este ingredientul premiat pentru inovatie si eficienta la expozitia anuala de materii prime, „In Cosmetics”, Amsterdam, aprilie 2008.

Matrixyl 3000 stimuleaza regenerarea matricei dermului si sinteza acidului hialuronic. Relanseaza productia de fibre de colagen si elastina. Pielea se reconstruieste in profunzime, pentru timp indelungat. Creste grosimea si fermitatea pielii fetei si gatului, are puternic efect hidratant.

Untul de Cupuacu extras din fructele unui arbore care creste salbatic in padurea amazoniana este bogat in fitosteroli, cu rol in refacerea continutului in lipide al epidermului, antioxidant si puternic hidratant. Reda supletea si aspectul catifelat al pielii.

Apa termala Herculane este bogata in minerale si oligoelemente esentiale, cu proprietati calmante si anti-iritante.
„UNA a fost inspirata de ideea ca frumusetea femeilor este unica, iar trecerea anilor nu face altceva decat s-o imbogateasca si s-o rafineze. Ivatherm crede in frumusetea fara varsta a femeii si aduce un produs inovator, cu o textura delicata si un parfum sofisticat, intr-un ambalaj sigur si elegant”, declara Rucsandra Hurezeanu, Director General Ivatherm. „Lansarea de toamna a gamei UNA mi se pare foarte apropiata semnificatiilor acestui anotimp de bogatie, savoare, diversitate si schimbare intru perpetua innoire.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.