Setari Cookie-uri

Frumusetea e doar UNA

Celulele stem vegetale, solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature

Formula fara parabeni si fara fenoxietanol.
UNA este disponibila din octombrie in farmacii.

Pentru femeile care stiu ca “frumusetea e doar UNA”, Ivatherm introduce in formularea gamei anti-aging ingrediente ce reprezinta aplicatiile in cosmetologie ale descoperirilor revoluționare din microbiologia celulara.

Cu varsta, innoirea celulelor pielii este incetinita si producerea lipidelor-cheie pentru refacerea functiei de bariera este mult redusa, iar actiunea agresiva a mediului compromite si mai mult aceasta functie. Innoirea epidermului este legata de activitatea celulelor stem din piele. Acestea controleaza formarea, innoirea si repararea intregului epiderm. O piele tanara este o piele ale carei celule stem - laboratorul sau natural de celule epidermice noi si sanatoase - sunt functionale.

PhytoCellTec™ Alp Rose este ingredientul activ bogat in factori specifici si metaboliti care vitalizeaza si pastreaza longevitatea celulei stem din piele. Este rezultatul unei noi tehnologii care permite obtinerea celulelor stem din planta (Rhododendron ferrugineum), fragmentarea membranei celulare si incorporarea continutului in lipozomi ce permit patrunderea materialului genetic in profunzimea epidermului.

Matrixyl 3000 stimuleaza regenerarea matricei dermului cu efect de crestere a grosimii pielii (derm/epiderm) si a fermitatii sale, obtinand refacerea conturului fetei:
- Creste sinteza colagenului cu pana la 350%
- Creste sinteza acidului hialuronic cu 179%
- Are efect protector si reparator asupra colagenului, cu cresterea densitatii pielii
- Functioneaza ca activator genetic (s-au folosit 450 gene pentru studiu) inducand remodelarea complexa a matricei dermului; stimuleaza sinteza si proliferarea fibroblastilor

Indicata pentru toate tipurile de piele matura, chiar si cea mai sensibila, UNA are vizibil efect de intinerire asupra pielii in numai 16 zile (test in vivo*). Reduce adancimea si numarul ridurilor de pe fata, gat si zona perioculara, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Cu o textura fluida si lejera, se absoarbe rapid in piele. Se recomanda aplicarea dimineata si seara. Constituie o excelenta baza de machiaj.
Ambalarea in flacon airless previne contaminarea si oxidarea produsului.


*Studiu clinic efectuat pe 22 de femei, cu aplicatie pe jumatate de fata. “In urma studiului in vivo realizat, se observa, dupa numai 16 zile, scaderea vizibilitatii ridurilor la 45% dintre voluntare si cresterea luminozitatii tenului pentru 54% dintre ele.” (Dr. Alain Beguin- Skin Test Institute, Neuchatel, Switzerland)


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.