(P)World Class isi anunta extinderea!

(P)World Class isi anunta extinderea!
Kudika
27 Septembrie 2010

World Class intampina toamna cu cele mai noi solutii pentru sanatatea ta! Cu o experienta de 10 ani pe piata, cel mai mare furnizor de servicii de wellness din Romania vine mai aproape de tine si te invata sa traiesti frumos!

Cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta pe piata din Romania,

World Class intampina
toamna cu cele mai noi solutii pentru sanatatea ta! Cu o experienta de 10 ani pe piata, cel mai mare furnizor de servicii de wellness din Romania vine mai aproape de tine si te invata sa traiesti frumos!

Cu 8 centre deschise in toata tara, World Class isi dezvolta reteaua de locatii din Romania cu doua proiecte noi de cluburi si initiaza o campanie nationala de sanatate si fitness. Principalul scop al campaniei este sa ajute oamenii sa inteleaga beneficiile unei vieti sanatoase, a unei alimetatii echilibrate si importanta practicarii cu regularitate a unui sport.

Astfel, in aceasta toamna, cea mai mare retea de fitness din Romania propune clientilor sai pe langa lansarea a doua locatii noi, un concept nou de personal training, programe pentru copii, prima conventie World Class de aerobic si instructori internationali.

In plus, World Class lanseaza World Class education, un program ce isi propune pregatirea instructorilor din toata tara si din orice companie pentru a-i aduce la standarde internationale cu ajutorului unui plan organizat, a materialelor de studiu si a unui responsabil dedicat exclusiv acestui program.

De la 800 de membri, cati aveam in momentul lansarii, in prezent am ajuns la 14.000! Fiind una dintre companiile din Europa cu cea mai mare si rapida crestere in ceea e priveste serviciile de fitness si recreere, World Class Romania isi va continua extinderea in Romania prin lansarea unor cluburi noi, mai mari, dar, in acealsi timp, si a portofoliului de activitati.”, declara Mikael Fredholm, Vice President World Class International.

Compania isi propune sa puna la dispozitia clientilor sai facilitati si programe de cinci stele atat in salile de aerobic si de forta, cat si in SPA. World Class pune astfel la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale de bine si a performantelor profesionale.

Despre World Class

World Class este un furnizor de inalta calitate de servicii de wellness. Compania a fost infiintata de fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia, in anul 1983. Primele cluburi World Class Fitness au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, sub forma unei retele de cluburi de fitness de cinci stele, cu sedii in peste 10 tari din Europa si Orientul Mijlociu.

World Class ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Membrilor si oaspetilor li se garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos, iar staff-ul international al companiei este alcatuit din cei mai talentati instructori de aerobic si fitness.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri