S-a deschis magazinul Cocor!

S-a deschis magazinul Cocor!

Joi, 30 septembrie, in prezenta a peste 500 de invitati, dar si a actionarilor Liviu Ursan, Daniel Stoica si Dan Barbulescu, Presedintele Cocor, a avut loc inaugurarea oficiala a magazinului.

Joi, 30 septembrie, in prezenta a peste 500 de invitati, dar si a actionarilor Liviu Ursan, Daniel Stoica si Dan Barbulescu, Presedintele Cocor, a avut loc inaugurarea oficiala a magazinului.

Printre persoanele prezente la eveniment se numara doua dintre vedetele campaniei de lansare a magazinului: Doina Levintza si Maria Dinulescu, dar si persoane publice ca Monica Tatoiu, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Horia Brenciu, Dana Savuica, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Catinca si Oana Roman, Ovidiu Buta, Oana Frigescu, Adina Buzatu.

Evenimentul de inaugurare care a avut la baza conceptul de Now & Then (Acum vs Atunci) a istoriei Cocor si a constat intr-o serie de momente speciale ce s-au desfasurat pe primele patru etaje ale magazinului. Astfel, la primul etaj cei prezenti au putut degusta vinuri alese din colectia Vinexpert si au fost surprinsi de un moment coregrafic inedit, un flash mob ce a imbinat elemente coregrafice din anii `70 cu cele actuale. Conceptul evenimentului a fost evidentiat si de costumele dansatorilor care au amintit de perioada de glorie din anii `70.

Etajul al doilea a fost scena celui mai important eveniment al serii: prezentarea de moda a designerilor romani si taierea panglicii inaugurale a Galeriei designerilor romani din cadrul magazinului Cocor.

“In aceasta seara inauguram cea mai mare investitie din Centrul Istoric al Bucurestilor in valoare de 25 milioane euro, prima galerie dedicata creatorilor romani de moda, precum si prima cabina de proba virtuala din Europa de Est. Prin inovatia tehnologica a cabinei de proba virtuala, clientii brandurilor din Cocor isi vor putea comanda hainele preferate pe baza masurilor corporale generate automat de scanerul corporal fotografic de la etajul trei. Inaugurarea Galeriei designerilor romani de la etajul doi este unul dintre importantele demersuri pe care magazinul Cocor il face pentru a sprijini moda autohtona. ” a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Cocor.

In ritmurile unei muzici alerte s-au succedat, rand pe rand, tinute Anca & Silvia Negulescu, Agnes Toma, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Norina Stoica, Diana Nita, Cristina Nichita, Whilhelmina Arz, Andreea Badala, Elena Perseil, Andreea Tincu. Toate tinutele au fost accesorizate de designerul Kristina Dragomir.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri