Setari Cookie-uri

S-a deschis magazinul Cocor!

Joi, 30 septembrie, in prezenta a peste 500 de invitati, dar si a actionarilor Liviu Ursan, Daniel Stoica si Dan Barbulescu, Presedintele Cocor, a avut loc inaugurarea oficiala a magazinului.

“Colectia prezentata constituie o premiera, reunind numele mai multor designeri romani prezenti in cadrul magazinului Cocor. Succesul acestei prezentari de moda este reprezentat de efortul depus de Cocor, care sustine moda autohtona prin initiative laudabile precum deschiderea celei mai mari galerii de designeri romani. Colectia din seara inaugurala inspira nu numai calitati de tratare ale vesmintelor, ci si creativitatea si forta plina de personalitate a acestora” a declarat Alin Galatescu, cunoscutul stilist desemnat de Cocor.

Etajele trei si patru au incantat invitatii prin prezenta unor elemente tehnologice deosebite, oferite de unul dintre principalii parteneri ai evenimentului, Samsung. Plasmele disponibile pe fiecare etaj au redat imagini cu istoria magazinului Cocor, in primii ani ai deschiderii, precum si scene de dans de la Gala Lunilor, din perioada anilor `70, ani in care libertatea de exprimare si-a pus amprenta si in moda romaneasca prezenta la magazinul Cocor.

La etajul trei momentul coregrafic realizat de dansatori a fost un omagiu adus marelui maestru al scenei romanesti, regizorul Alexandru Bocanet, realizatorul emisiunii Gala Lunilor. Tot la etajul trei invitatii au incercat in premiera prima cabina virtuala de proba din Romania, un element ce vine in completarea conceptului Cocor: moda si tehnologie.

La etajul patru a fost instalata o "fereastra virtuala interactiva", controlabila prin simpla atingere si gesturi ale mainii, gandita pentru seara inaugurarii ca o carte de oaspeti a magazinului Cocor.

Sambata, 2 octombrie a avut loc deschiderea magazinului Cocor pentru publicul larg. Prima cabina de proba virtuala, un element unic pe piata de retail din Romania, dar si branduri internationale disponibile in premiera ca Whittard of Chelsea, Piccolomondo, Ellen Wille, Sabion, Voglia di Colori, Rodrigo, Truzzi, Mastai Ferretti, Aslanis Bebe, Rene Derhy, Cocoa, precum si galeria designerilor romani ce include nume ca Mirela Diaconu, Silvia Serban, Andreea Badala, Stoica Norina, Elena Perseil, Anca & Silvia Negulescu, Adelina Ivan, Andreea Tincu, Oana Serban, Violeta Gaburici, Agnes Toma, Cristiana Dragomir, Diana Nita, Cristina Nichita, Catalin Botezatu, Florentina Stoenescu, Wilhelmina Arz, Rhea Costa & Malvensky, Sepala by Mihaela Glavan ii asteapta pe cumparatorii din Bucuresti si nu numai sa experimenteze viitorul shoppingului.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.