Setari Cookie-uri

Gentile cu pistol incorporat

Createur 5 D'Emotions aduce in Romania in exclusivitate gentile Vlieger & Vandam , expuse si la centrul MoMA din New York

Design-ul grafic si ilustratiile au un rol important in fiecare colectie lansata de Vlieger & Vandam. Anul acesta a fost introdus un nou model realizat prin aplicarea neuniforma a stropilor de vopsea pe piele. Acesta se adauga colectiilor anterioare cu arme si diamante embosate, portrete incrustate pe piele intoarsa, precum si imagini serigrafiate cu rasa Teckel . In sezoanele precedente lucrarile pictorului american Alex Katz au reprezentat o sursa de inspiratie pentru seria de genti denumita Camee, linie ce cuprinde portrete imprimate in piele intoarsa.

Pentru acest sezon, pe langa posetele cu pistoale si cutite, creatorii Carolien Vlieger si Hein van Dam au realizat si o serie de modele artistice, stropite cu vopsea, inspirate de aceasta data din picturile artistului Jackson Pollock. Rezultatul este o colectie fresh cu atingeri nostalgice. Genti si portofele din piele stropita cu vopsea, sau cu butonii metalici in foma de mustata, respectiv buze, precum si ilustratiile embosate creaza un contrast interesant prin culorile si formele clasice. Acestea vor fi prezente in curand si in parfumeria Createur 5 D' Emotions.

Gentile cu "pistol" sunt expuse in parfumeria Createur 5 D' Emotions alaturi de alte modele realizate de cei doi designeri olandezi. Pretul unei genti din piele "Guardian Angel" porneste de la 200 de euro.


Carolien a studiat designul grafic la Academia Regala de Arte din Haga iar Hein a studiat designul 3D la Academia de Arte Vizuale si Design din Enschede. Incepand cu luna mai a acestui an Vlieger & Vandam si-a mutat sediul la New York pentru o perioada nedeterminata, pentru a dezvolta noi colectii dar si pentru a crea o retea speciala de distributie a marcii lor in SUA. Vlieger & Vandam este vandut in prezent in peste 70 de magazine din intreaga lume, inclusiv in Fortnum & Mason din Londra, Vitrines-Parisiennes din Paris, Lazzari din Treviso, Clinic din Anvers, SPRMRKT din Amsterdam, Coming Soon din Arnhem, Bonnie & Clyde din Chicago si Land Of Tomorrow din Tokyo. De patru ori pe an Vlieger & Vandam prezinta colectia lor la Premiere Classe din Paris.








Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.