Setari Cookie-uri

Dermato-Cosmetice Skincode si Suplimente Alimentare Aboca

Combinand tehnicile avansate ale chirurgiei plastice cu dermatologia, Gama Age Lab de la Skincode reprezinta cea mai noua generatie de ingrijire a tenului impotriva factorilor imbatranirii. Aceasta "intelege" structura pielii, in aceeasi masura in care percepe imbatranirea acesteia.

Aboca Natura Mix Vigore granule pentru adulti
NaturaMix Vigore granule dezvolta o actiune tonica-energizanta, datorita combinatiei intre Laptisor de Matca si fitocomplecsi vegetali care asigura un aport de principii active, oligoelemente, minerale si alte substante biologice active, care combinate, contribuie la:
-activarea proceselor energetice ale organismului;
-sustinerea proceselor enzimatice si metabolice, favorizand totodata o protectie antioxidanta adecvata.

Aceste caracteristici fac din Natura Mix Vigore granule, un produs util adultilor in perioadele de studiu si munca intensa, sportivilor si in situatiile de stres in general, la care organismul trebuie sa se adapteze.

Produs disponibil in farmaciile Help Net.
Pret: 56.9 lei

Aboca Natura Mix sostegno granule pentru copii
NaturaMix Sostegno granule dezvolta o actiune tonica-energizanta, datorita combinatiei de Laptisor de Matca si fitocomplecsi vegetali, ce aduc principii active, oligoelemente, minerale si alte substante biologice active, care prin efecte sinergice sunt utile pentru:
-activarea proceselor energetice ale organismului;
-sustinerea proceselor enzimatice si metabolice, favorizand o protectie antioxidanta adecvata.

Aceste caracteristici fac din Natura Mix Sostegno granule un produs util tuturor celor care au nevoie de o actiune de refacere naturala, în perioadele de efort intens, sustine copiii si adultii în activitatile lor cotidiene si in perioadele de schimbare a anotimpurilor cat si in general, in perioadele de crestere si dezvoltare.

Produs disponibil in farmaciile Help Net.
Pret: 51.2 lei

ESI GinsengPlus® flacoane

Este un supliment alimentar pe baza de Vitamina C, Vitamina E, L-Carnitina si Creatina, cu extracte triturate si standardizate de Guarana, Ginseng, Cola si Ginseng Siberian. Este util pentru favorizarea producerii de energie la nivel celular sustinand diferitele procese metabolice.

Carnitina favorizeaza productia de energie pentru celula, transportand acizii grasi in partile de utilizare metabolica. Creatina, in forma sa fosforilata, contribuie la mentinerea rezervelor energetice celulare.

Produs disponibil in farmaciile Help Net.
Pret: 18.95 lei

ESI Omegactive capsule gelatinoase
Supliment alimentar ce contine acizi grasi mononesaturati (Omega 7 si Omega 9) si polinesaturati (Omega 3 si Omega 6), 100% vegetali intr-o capsula vegetala a carei administrare este utila pentru asigurarea unui aport echilibrat de elemente nutritive, protejand celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi. Furnizeaza organismului acizii grasi necesari pentru o buna functionare, in special la nivel epidermic si cardiovascular.

Produs disponibil in farmaciile Help Net.
Pret: 23.93 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.