Setari Cookie-uri

Cursuri DallesGo: Moda, LifeStyle, Business, Arta

Cursurile DallesGo sunt interactive, derivate din tot ceea ce inseamna MODA, LIFE STYLE, BUSINESS SI ARTA, cu profesori de top din fiecare domeniu, care garanteaza insusirea unor cunostinte reale si care pot transforma un hobby intr-o profesie.

Comunicat de presa

Cursurile DallesGo sunt interactive, derivate din tot ceea ce inseamna MODA, LIFE STYLE, BUSINESS SI ARTA, cu profesori de top din fiecare domeniu, care garanteaza insusirea unor cunostinte reale si care pot transforma un hobby intr-o profesie.

De ce?

Pentru ca ne dorim sa recrutam talente si sa le promovam in aceste domenii.

Pentru ca ne-am propus sa cream o comunitate de oameni interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism adevarat.

Pentru ca este nevoie de aceste cursuri, iar feedback-ul primit pana acum ne-a confirmat-o.

Cum?

Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de modulul ales. In foyer-ul Universitatii Populare Ioan I. Dalles vor avea loc expozitii, targuri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.

DallesGo aduce un aer fresh, contemporan, fiind destinata oamenilor moderni, cu venituri medii si peste medii, conectati la tot ceea ce este nou, insa din medii diferite si cu diverse preocupari.

Pentru ei am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe trucurile meseriilor lor.

Cursurile

Prima serie DallesGo se apropie de final! Peste 50 de cursanti s-au inscris la cursurile STILISM & TENDINTE IN MODA, DESIGN DE INTERIOR SI MAKE-UP!

Cea de-a doua serie aduce trei cursuri noi:
FOTOGRAFIE IN MODA, PUBLIC RELATIONS SI BEAUTY.

Cursurile se tin after work, in zilele saptamanii. Un modul are 12 saptamani si costa 900 lei.

STILISM & TENDINTE

Stilistul MARIAN PALIE si prof. IOANA AVRAM vor sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

MAKE-UP

Oricine are aptitudini artistice, iar noi iti garantam ca poti invata, mai repede decat crezi, cum sa pui in evidenta ceea ce avantajeaza o fata sau cum sa estompezi partile mai putin flatante. ALINA BRAILESCU, cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu, alaturi de partenerul nostru SEPHORA, te vor ajuta sa iti insusesti arta machiajului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.