Setari Cookie-uri

Cursuri DallesGo: Moda, LifeStyle, Business, Arta

Cursurile DallesGo sunt interactive, derivate din tot ceea ce inseamna MODA, LIFE STYLE, BUSINESS SI ARTA, cu profesori de top din fiecare domeniu, care garanteaza insusirea unor cunostinte reale si care pot transforma un hobby intr-o profesie.

FOTOGRAFIE DE MODA

Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, IONUT STAICU, a reunit o echipa de profesionisti in domeniu: MIHAI MUSCELEANU (care pune la dispozitie aparatura foto de ultima ora) si OANA VASILACHE, fashion editor la revista Glamour. Impreuna vor simula realizarea de editoriale de moda si iti vor dezvalui detaliile legate de apratele folosite, lumina, scenografie, styling etc.

DESIGN DE INTERIOR

Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin si pasionat de arte, charismatic si profesor hipnotizant, va sustine aceasta serie de cursuri dedicate designul interior. Vei avea ocazia sa pui in practica reguli universale, vei avea ocazia sa incalci reguli, vei fi incurajat sa fii tu. Pe lânga workshop-urile “how to” vei invata despre culori, materiale, texturi etc.

PUBLIC RELATIONS

Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atat in domeniul relatiilor publice cat si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003, SORANA SAVU isi va deschide un nou drum in arta comunicarii. Vei gasi raspunsul la intrebarile despre cum poti comunica exact ceea ce ai de spus, si vei participa la workshop-uri in care vei pune in practica cele invatate (se vor organiza dezbateri pe studii de caz).

BEAUTY

Industria frumusetii este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Ce este beauty? Ce inseamna? Descopera trucurile ingrijirii personale, invata despre tendinte in frumusete si afla cum arata lumea unui redactor de frumusete de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publication.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.