Setari Cookie-uri

Mode a la Francaise : La Redoute lanseaza catalogul primavara-vara 2011

Colectia La Redoute primavara-vara 2011 propune patru trenduri ofertante, la care orice femeie poate "adera" cu usurinta. Fiecare directie raspunde unui tip de personalitate oferind oricarei fashioniste idei de look-uri tailored made.


Urban Minimalistic
reprezinta curentul vestimentar care a aparut datorita necesitatii femeilor active de a emana eleganta prin tinutele lor dar în acelasi timp de a se simti confortabil în acestea. Urban Minimalistic înseamna linii care cuceresc prin simplitate, non culori si nuante pastelate însotite de accesorii discrete care întregesc tinutele.

City Safari se defineste prin nuante de kaki, bej, maro si imprieuri cu forme inedite. Piesele de rezistenta sunt sandalele romane care, purtate pe timp de zi cu o rochie vaporoasa, vor crea un look citadin ce nu va trece neobservat. Iar pentru a adauga un aer de feminitate tinutelor safari, sandalele cu toc de lemn sunt un must wear.

Romantic Vintage
sau tinute cu patina timpului, mereu actuale. Si în acest sezon, designerii La Redoute au facut o incursiune în trecut pentru a aduce în prezent croieli care emana o feminitate aparte. Aerul romantic ale acestui tip de tinute este dat de imprimeurile florale în culori calde.

În plus fata de moda feminina, noul catalog La Redoute primavara – vara 2011 prezinta cele mai noi tendinte în materie de moda pentru barbati, copii si decoratiuni pentru casa.

Catalogul La Redoute primavara – vara 2011 este disponibil în magazinele de presa din centrele comerciale, dar poate fi comandat si gratuit pe site-ul: www.laredoute.ro sau telefonic la 021.321.55.22.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.