Setari Cookie-uri

Schimba-ti crema cu Olay Total Effects

Primavara este momentul schimbarilor cand vrei sa te simti mai frumoasa, mai vesela, mai tanara. Iti schimbi garderoba, accesoriile, coafura… De ce sa nu faci o schimbare si pentru pielea ta?

Primavara este momentul schimbarilor cand vrei sa te simti mai frumoasa, mai vesela, mai tanara. Iti schimbi garderoba, accesoriile, coafura… De ce sa nu faci o schimbare si pentru pielea ta? In fond, ea iti reflecta cel mai bine starea de spirit. Schimba modul de ingrijire a pielii, apeland la un expert, si-ti vei redescoperi frumusetea.

In perioada 4-6 martie, in fiecare dintre centrele comerciale Baneasa Shopping City, Afi Cotroceni si Sun Plaza vei avea sansa de a-ti schimba gratuit orice recipient de crema, indiferent daca este folosita, cu OLAY Total Effects.

Vei putea astfel experimenta beneficiile oferite de gama Total Effects, solutia anti-imbatranire de la OLAY. Schimba-ti gratuit crema cu OLAY Total Effects si convige-te de diferenta. Monica Barladeanu a schimbat, de ce nu o faci si tu?

OLAY Total Effects lupta impotriva toturor celor 7 semne ale imbatranirii pielii: pori vizibili, pete, culoare neuniforma, piele uscata, aspect sters, textura neuniforma si riduri. Complexul unic de minerale si vitamine, inclusiv Vita-NiaCin, continut de OLAY Total Effects, ii va reda pielii tale un aspect vizibil mai tanar.

Trimite acum acest mesaj catre 7 dintre prietenele tale! Daca nu o vei face, s-ar putea sa te simti responsabila atunci cand pielea lor va face cunostinta cu cele 7 semne ale imbatranirii...L-ai trimis? Nu inca? OMG! Deja parca incepe sa apara un mic rid! Haide, apasa "send"… Perfect! De-acum prietenele tale iti vor fi recunoscatoare si-si vor iubi pielea!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.