Setari Cookie-uri

Elysee va propune o noua calatorie olfactiva intr-un univers sofisticat de fragrante si culori - universul Etro!

O gama complexa si eclectica, in care fiecare parfum are propriul caracter si o personalitate inconfundabila, parfumurile Etro urmeaza principiile terapiei culorilor, fiind asociate cu personalitatea exprimata prin culoare: rosu, galben, alb, verde, albastru, indigo, portocaliu.

Comunicat de presa

O gama complexa si eclectica, in care fiecare parfum are propriul caracter si o personalitate inconfundabila, parfumurile Etro urmeaza principiile terapiei culorilor, fiind asociate cu personalitatea exprimata prin culoare: rosu, galben, alb, verde, albastru, indigo, portocaliu.

Rosul este culoarea focului si a pasiunii, a sangelui clocotind de ardoare si dorinta. Persoana care poarta un parfum ROSU nu poate trece neobservata, este in cautare de provocari, arunca manusa si
te invita elegant sa o ridici…

Patchouly: parfum senzual si puternic, marcheaza o personalitate exploziva; nu sopteste ci striga despre entuziasmul celui care il poarta, despre dorinta de a fi admirat si mai ales de a se admira pe sine.

Raving: invaluieste-te in acest parfum si te vei simti imediat mai indrazneata, mai pasionala…. Acordurile picante de scortisoara si ghimbir te pun pe jar…cu greu vei putea redeveni cea care ai fost purtand acest parfum ROSU…

Magot: parfum inspirat de papusa de portelan chinezesc care prezice cutremurul; cutremurul intr-adevar se declanseaza purtand acest parfum…atuul ideal al femeii cuceritoare, pentru ca jocul cuceririi nu este exclusiv al barbatilor. Femeia Magot te mistuie …alege, nu este aleasa.

Galbenul este culoarea prospetimii, a ratiunii…persoana care poarta un parfum GALBEN este calda, ne sfatuieste si mai ales ne linisteste…

Lemon Sorbet: o simfonie de note proaspete de portocala, bergamota si lamaie, care se amesteca tandru cu mireasma revigoranta a Mediteranei si iata-te indragostita! Este mirosul Siciliei pline de viata, mirosul brizei marii incalzita de flori de portocal. Revigorant si plin de energie…

Pegaso: nume care intruchipeaza simbolul casei Etro… o figura heraldica pentru un parfum care imbina modernitatea inspirata de prospetimea citricelor cu clasicismul satelor din Toscana si Umbria. Mirosul gardului viu dintr-o gradina toscana romantica imbalsamata de ierburi si flori. A fost ales " Parfumul de Nisa al anului 2010" de catre Academia del Profumo!

Resort: un parfum neobisnuit pentru cotidian….te trimite departe, intr-un refugiu exotic unde simturile iti sunt intoxicate de dulceata florilor si de senzualitatea moscului. Invaluieste-te cu acest parfum minunat si zboara din cotidian!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.