Setari Cookie-uri

Elysee va propune o noua calatorie olfactiva intr-un univers sofisticat de fragrante si culori - universul Etro!

O gama complexa si eclectica, in care fiecare parfum are propriul caracter si o personalitate inconfundabila, parfumurile Etro urmeaza principiile terapiei culorilor, fiind asociate cu personalitatea exprimata prin culoare: rosu, galben, alb, verde, albastru, indigo, portocaliu.

Vetiver: parfum puternic masculin, omagiu adus vetiverului… expresie a elegantei desavarsite si a rafinamentului masculin. O revarsare de note lemnoase de guaiac si vetiver, desavarsite sublim de acorduri senzuale de ambra si tabac.

Albastrul este culoarea stabilitatii, a loialitatii si a intelepciunii. Este ingredientul feminin dominant: fertilitatea. O persoana care poarta o fragranta albastra este loiala, calma, in cautarea unui echilibru emotional. Indrazneste sa o incerci in cautarea unei noi iubiri!

Ambra: o oda adusa ambrei gri, o esenta rara, un dar legendar al marii, precum Venus care se naste din valuri….parfum afrodiziac care iti captiveaza simturile precum cantecul sirenelor ademenind marinarul spre adancimile oceanului. Iti confera o aura provocatoare si plina de mister!

Royal Pavilion: numele sau aminteste de o gradina luxurianta, un paradis de flori si culori ce ne incanta simturile si ne indeamna la visare. Un buchet pretios, rafinat si feminin, iti da puterea de a vorbi limbajul secret al fiecarei flori.

New Tradition
: un acord exaltant, modern, care confera senzatia "noului" pastrand totusi o eleganta clasica. O fragranta luminoasa, radianta, ce evoca o senzualitate ce transcende timpul sau genul.

Indigo-ul este culoarea intuitiei, a abilitatii de a intelege totul intr-o secunda, inaintea celorlalti… O persoana care poarta un parfum Indigo se dezvaluie numai cand vrea, este plina de mister si emana o putere hipnotizanta.

Palais Jamais: parfum inspirat de starea de contemplare in atmosfera sacra a unui vechi palat

Sandalwood: parfum cald, oriental, cu accente moderne de citrice, desavarsite de acorduri
lemnoase de santal si cedru. Emana o virilitate puternica, contrastanta.

Messe de Minuit: parfum mistic precum tamaia care purifica aerul unei catedrale gotice, sugestiv
si persistent precum aerul umed plin de mistere al unui vechi castel medieval. O alchimie
contrastanta de note calde si intepatoare, blanzi si fervente, ancestale dar atat de moderne.

Portocaliul este gustul tineretii, care ne indeamna sa facem lucruri nebunesti fara sa ne pese de efort, este culoarea rasaritului , a unei noi pasiuni care tocmai se dezlantuie…o persoana care poarta un parfum portocoliu explodeaza de dorinta, adora flirtul si clocoteste de senzualitate. Iubeste veselia si viata…
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.