Setari Cookie-uri

Experiment de arta pentru cele cinci simturi marca Createur 5 D'Emotions si Iqonique Class Studio

Parfumeria Createur 5 D'Emotions si Iqonique Class Studio prezinta "Perceptio", un concept experiment unic in Europa, care imbina olfactivul si vizualul intr-un univers comun.

BOSQUE, un parfum atipic chiar si pentru parfumeria artizanala, marca HUMIECKI & GRAEF, a fost creat de Christophe Laudamiel si ales de Createur 5 D’emotion ca fiind cel mai potrivit pentru acest proiect. "Pictori, sculptori, fotografi, artisti media au acceptat provocarea noastra de a lucra cu o sursa de inspiratie comuna si noua pentru ei. Au petrecut suficient timp cu parfumul Bosque si au descoperit in arome ceva propriu lor: notiuni abstracte sau figurative, pasiune, melancolie, taramuri magice, nopti in desert, copaci ai vietii sau chiar viata de star", a mentionat Alexandra Paven, fondatorul Createur 5 D’emotions.

Bosque by Humiecki & Graef a fost creat pentru a evoca senzualitatea si intimitatea unui cuplu. Este un parfum unisex, care nu agreseaza prin intensitate, fara a fi insa nici foarte discret. Se incadreaza in categoria de "comfort scent", printre altele pentru ca evoca mirosul pielii calde, condimentat cu o serie de ingrediente extrem de senzuale, precum extractul de narcissus poeticus, iarba de bizon, grapefruit, mosc si vetiver.

Participantii la vernisaj au putut descoperi lucrarile fiecarui artist in parte, dar si gandurile, impresiile si trairile din procesul creatiei, generate de explorarea acestui buchet de arome.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.