Setari Cookie-uri

Epilare definitiva, complet nedureroasa cu ajutorul tehnologiei laser Soprano!

Industria epilarii definitive este revolutionata prin noua tehnologie Soprano care promite femeilor tot ce si-ar putea dori: piele permanent fina si matasoasa, prin epilare nedureroasa.

Industria epilarii definitive este revolutionata prin noua tehnologie Soprano care promite femeilor tot ce si-ar putea dori: piele permanent fina si matasoasa, prin epilare nedureroasa.

Reducerea permanenta a pilozitatii cu ajutorul laserului este o optiune de ultima ora bazata pe studii clinice, printr-un tratament nedureros, rapid si cu rezultate remarcabile. Epilarea definitiva cu laser se realizeaza doar in cadrul centrelor medicale si de infrumusetare, de catre specialisti.

Tehnologie nedureroasa pentru o piele fina!

Marele inconvenient al epilarii prin metoda IPL, cea mai raspandita metoda de epilare laser la noi in tara, este durerea. Unele femei, dupa ce experimenteaza o sedinta cu laserul IPL, se reintorc la epilarea clasica, nesuportand disconfortul fizic.

"Acum, datorita unei tehnici inteligente denumita 'In Motion' care foloseste impulsuri cu frecvente inalte si energii mai joase, procedura devine nedureroasa, iar durata sedintelor se scurteaza. In plus, aparatul realizeaza o anestezie locala prin racire, care reduce pana la zero riscul de arsura a pielii si orice fel de disconfort", a precizat Daniela Ciuraru, medic estetician in cadrul Egoist Wellness.

Eficienta dovedita, riscuri mai putine!

"Aparatul Soprano XL functioneaza intr-un spectru de lungimi de unda laser care este absorbit intr-o mai mare masura de catre pigmentul foliculului pilos, distrugand mai multi foliculi, intr-un numar mai mic de sedinte", a declarat dr. Daniela Ciuraru.

Un alt inconvenient al epilarii prin IPL este riscul de hipo/hiperpigmentare a pielii. Sunt expuse tipurile de ten de nuanta inchisa la care riscul de hipopigmentare poate sa limiteze intr-o masura mai mica sau mai mare sedintele de epilare si, implicit, eficienta acestora. "Acest risc nu exista insa la epilarea laser cu Soprano XL, si de aceea poate fi facuta pe orice tip de ten, chiar si pe pielea bronzata, tocmai datorita posibilitatii de a lucra cu energii joase", a mai spus medicul.

Informatii esentiale daca vreti sa recurgeti la epilare definitiva cu laserul Soprano:

Epilarea se poate face pe orice zona a corpului: fata, sani, brate, axile, abdomen, zona inghinala, picioare etc. "Pentru ca epilarea sa fie eficienta, aveti nevoie de 6-8 sedinte (deoarece firele de par cresc in etape diferite), in functie de zona vizata. Pe parcursul sedintelor se recomanda sa nu va epilati prin tehnici de smulgere a firului de par, de altfel veti vedea ca nici nu va fi nevoie, deoarece firele de par in crestere vor fi din ce in ce mai rare, mai fine si mai decolorate, aproape inobservabile", a prezicat Daniela Ciuraru, medic estetician in cadrul Egoist Wellness.

Sedintele se fac la un interval de 1-2 luni, timp in care nu se recomanda expunerea la soare sau solar. Prin urmare, daca aveti ganduri de vacanta in zone sau perioade insorite ar fi bine sa va grabiti, primavara este cea mai buna perioada pentru eliminarea parului nedorit prin metoda Soprano!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.