Setari Cookie-uri

Whirlpool, cea mai mare promotie de electrocasnice din Romania

Whirlpool lanseaza la inceput de primavara cea mai ampla campanie promotionala din Romania destinata produselor electrocasnice, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de existenta, aplicand un mecanism unic in Romania.

Whirlpool lanseaza la inceput de primavara cea mai ampla campanie promotionala din Romania destinata produselor electrocasnice, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de existenta, aplicand un mecanism unic in Romania. Peste 2 milioane de cupoane distribuite direct in casele romanilor, 100 de premii substantiale constand in produse Whirlpool si cupoane in valoare de 100 de RON pentru fiecare produs Whirlpool achizitionat fac obiectul acestei campanii unice pe piata de electrocasnice.

Astfel, pentru fiecare produs Whirlpool achizitionat, cu valoare mai mare de 1000 RON, clientii sunt rasplatiti cu cupoane in valoare de 100 RON.
Campania promotionala a debutat pe 15 martie si se desfasoara la nivel national, in toate magazinele de electrocasnice, pana pe 30 aprilie. La finalul campaniei va exista si o tragere la sorti pentru atribuirea a 100 de premii constand in electrocasnice Whirlpool.

"Pentru aniversarea a 100 de ani am optat pentru activarea celei mai puternice campanii promotionale de pe segmentul produselor electrocasnice din Romania" a declarat Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool Romania.

"Premiem fiecare consumator cu sume cuprinse intre 100 RON si 500 RON pentru achizitii de produse sau familii de produse Whirlpool. In cadrul acestei campanii mai mult de 2 milioane de cupoane au fost distribuite door-to-door in intreaga tara. Mai mult, exista posibilitatea de a comanda electronic vouchere pe site-ul campaniei www.whirlpool100ani.ro pentru achizitiile on line cat si off line. Prin aceasta actiune ne-am propus sa oferim consumatorilor nostri un mecanism nou de promotie pe piata locala, prin care acestia sa se simta cu adevarat rasplatiti pentru increderea pe care ne-au aratat-o alegand produsele noastre", a mai adaugat ea.

In plus, daca un consumator achizitioneaza mai multe electrocasnice, poate intra in posesia mai multor cupoane de reducere in valoare maxima de 500 RON. Iar pentru fiecare cupon de reducere folosit la achizitia de produse participante, clientul va primi 10 sanse la tragerea la sorti de la finalul campaniei, unde poate castiga unul dintre cele 100 de premii constand in electrocasnice Whirlpool.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul campaniei: www.whirlpool100ani.ro: regulament, premii si magazinele participate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.