Setari Cookie-uri

Whirlpool, cea mai mare promotie de electrocasnice din Romania

Whirlpool lanseaza la inceput de primavara cea mai ampla campanie promotionala din Romania destinata produselor electrocasnice, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de existenta, aplicand un mecanism unic in Romania.

Whirlpool lanseaza la inceput de primavara cea mai ampla campanie promotionala din Romania destinata produselor electrocasnice, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de existenta, aplicand un mecanism unic in Romania. Peste 2 milioane de cupoane distribuite direct in casele romanilor, 100 de premii substantiale constand in produse Whirlpool si cupoane in valoare de 100 de RON pentru fiecare produs Whirlpool achizitionat fac obiectul acestei campanii unice pe piata de electrocasnice.

Astfel, pentru fiecare produs Whirlpool achizitionat, cu valoare mai mare de 1000 RON, clientii sunt rasplatiti cu cupoane in valoare de 100 RON.
Campania promotionala a debutat pe 15 martie si se desfasoara la nivel national, in toate magazinele de electrocasnice, pana pe 30 aprilie. La finalul campaniei va exista si o tragere la sorti pentru atribuirea a 100 de premii constand in electrocasnice Whirlpool.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.