Setari Cookie-uri

Amway doneaza 1,2 milioane USD pentru victimele cutremurului din Japonia

Presedintele Amway Japonia, John Parker, a anuntat ca Amway Japan Limited si compania Amway vor dona 100 milioane de yeni, aproximativ 1.2 milioane USD si produse, pentru a sustine eforturile de salvare a sinistratilor din Japonia, dupa cutremurul devastator din 11 martie 2011.

Compania Amway impreuna cu distribuitorii sai vor colabora cu ONG-urile si agentiile de interventie din regiune in special cu cele care se ocupa de copii, in conformitate cu campania globala One by One pentru copii.

Amway a confirmat ca angajatii si expatii din Japonia sunt in siguranta si continua sa se ocupe de situatia distribuitorilor sai si a familiilor acestora din Japonia.

"Suntem alaturi de victimele acestui dezastru, de familiile, prietenii si vecinii nostri care au fost afectati de aceasta tragedie. Suntem recunoscatori tuturor persoanelor care si-au oferit sprijinul si care ne-au incurajat in aceasta perioada dificila si vom participa la eforturile de reconstruire a acestei tari", a declarat John Parker, Presedintele Amway Japonia.

"Indiferent de locul de pe glob in care ne desfasuram afacerile, Amway se implica in astfel de evenimente care afecteaza profund viata oamenilor. Amway a pornit o campanie globala pentru sprijinirea Japoniei. Angajatii si distribuitorii nostri au posibilitatea sa se implice si sa doneze pentru a contribui cu totii la eforturile de salvare", a spus Jim Payne, Vice Presedinte Amway.

Amway Romania este una dintre filialele europene implicata in aceasta campanie si compania a anuntat ca va dubla suma donata de angajatii si distribuitorii din Romania pana la 31 martie.

Suma finala va fi donata catre Crucea Rosie Romania pentru proiectul de ajutorare al sinistratilor din Japonia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.