Setari Cookie-uri

Rimmel: Cele mai fabuloase unghii pe care le-ai avut vreodata

Vara anului 2011 promite sa fie un festival al culorii, odata cu explozia abundenta a colectiilor internationale ce vor sa aduca un omagiu anilor '70. Culoarea mandarinei, nuantele de violet, purpuriu si roz aprins au stralucit pe podiumuri, de la New York pana la Londra, de la Paris la Milano, iar vestea cu adevarat buna este ca Rimmel le va aduce in curand mai aproape de tine.

Marca numarul 1 in Marea Britanie in materie de lacuri de unghii iti prezinta noile colectii LYCRA Pro Colour Memory si LYCRA Pro French Manicure, pentru zilele in care iti doresti sa pastrezi lucrurile in limita unui sic minimalist.

Deja cunoscut pentru faptul ca este super-durabila, ultra-flexibila si pentru ca nu sare de pe unghii, formula lacurilor Rimmel LYCRA Pro tocmai a fost imbunatatita. Imbogatite cu un nou sistem impotriva estomparii (Anti-Fade Colour System), lacurile LYCRA Pro Colour Memory duc culoarea la un nou nivel, promitand aspectul vibrant al ojei proaspat aplicate pana la 10 zile. Mai mult decat atat, tehnologia de degajare a luciului (Shine Release) compenseaza pierderea stralucirii lacului, garantand ca impactul culorii va fi mentinut printr-o stralucire de durata.

Ceea ce este in aceeasi masura extraordinar este faptul ca LYCRA Pro este atat de usor de aplicat, datorita pensulei Maxi Brush cu un design special, a carei forma plata nu numai ca tine mai multa oja pe ea, dar se si adapteaza tuturor tipurilor de unghii, acoperind toata unghia printr-o singura aplicare. Este atat de usor de aplicat incat pana si o persoana mai putin experimentata poate obtine niste unghii demne de un profesionist, intr-un timp foarte scurt. Cu lacurile LYCRA Pro Colour Memory si LYCRA Pro French Manicure, perfectiunea specifica profesionistilor iti este acum si tie la indemana.

Din moment ce specialistii modei declara culorile luxuriante cel mai mare hit de stil al verii 2011, nu exista moment mai prielnic pentru Rimmel sa lanseze noua colectie de lacuri LYCRA Pro Colour Memory. Cele mai indraznete si mai luminoase nuante se regasesc printre cele 9 nuante 100% noi, de la Heart on Fire (327) – o nuanta de rosu autentic - pana la Cocktail Passion (313), ce aminteste de nuanta mandarinei. Pe de alta parte, colectia-capsula LYCRA Pro French Manicure, cuprinde patru nuante pure, proaspete, toate dispunand de sistemul impotriva decolorarii Anti-Fade si de fantastica pensula LYCRA Pro Maxi Brush – pentru un finish perfect rafinat. Noua nuanta Peach Delicacy (470) se alatura celor 3 nuante deja existente: French Rose (445), French Ivory (433) si French Lingerie (444).

Cine altcineva sa reprezinte noile culori inovatoare Rimmel daca nu Georgia May Jagger? In noua campanie LYCRA Pro Colour Memory, cea mai sexy It-Girl a Londrei realizeaza o combinatie uluitoare de mov si roz aprins, purtand Ultra Violet (312) si Urban Princess (291). In aceasta vara exista doar o singura regula in ceea ce priveste unghiile: cu cat sunt mai indraznete si mai stralucitoare, cu atat mai bine. Acesta este noul look londonez.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.