Setari Cookie-uri

Pharmaceris C: Dermoingrijirea anticelulitica

Celulita este o inflamatie generalizata sau localizata a tesutului celular subcutanat in zonele abdomenului, coapselor, feselor si a soldurilor, unde se acumuleaza in exces grasime.

Comunicat de presa

Celulita este o inflamatie generalizata sau localizata a tesutului celular subcutanat in zonele abdomenului, coapselor, feselor si a soldurilor, unde se acumuleaza in exces grasime. Se manifesta prin intariri si denivelari ale suprafetei pielii. Aceste schimbari se observa cel mai frecvent la femei - potrivit celor mai recente date pana la 85% din populatie.

Dereglarile microcirculatiei, metabolismului si functionarea incorecta a sistemului endocrin duc la distributia neregulata a tesutului si a grasimilor. Celulele grase acumulate penetreaza intre fibrele slabite sau deteriorate ale sistemului de sustinere a pielii, afectandu-le structura si formand depozite neregulate de grasime.

Preparatele specializate Pharmaceris C asigura o reducere efectiva a celulitei.

Dermocosmetice anticelulitice
CELLU FREE PRE Peeling anticelulitic pentru corp

Este recomandat pentru curatarea zilnica a pielii. Ajuta la reducerea celulitei si netezeste pielea. Actiune: Asigura o ingrijire perfecta a pielii si indeparteaza stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimuleaza microcirculatia pielii si accelereaza procesele metabolice (arderea grasimilor, eliminarea toxinelor).

Dupa 7 zile
* se observa:

- reducerea rugozitatii epidermului chiar si cu 41%,
- cresterea hidratarii pielii chiar si cu 42%,
- imbunatatirea netezimii pielii la 86% dintre probanti
- imbunatatirea starii generale a pielii la 90% dintre persoanele testate.

Mod de utilizare
: Aplicati o cantitate mica de peeling pe pielea umeda. Masati pana face spuma, apoi clatiti abundent. Dupa uscarea pielii aplicati CELLU FREE 1 gel-crema anticelulitic din gama Pharmaceris C.

Capacitate: 225 ml
Pretul recomandat
:76 RON


CELLU FREE 1 Gel-crema anticelulitic

Este un preparat creat pentru reducerea celulitei, precum si pentru remodelarea corpului.

Actiune
: Reduce vizibil neregularitatile pielii si combate cauzele aparitiei celulitei. Creat pentru reducerea celulitei precum si pentru remodelarea corpului. Complexul inovator IM FORMULA, descoperit de Laboratoarele Pharmaceris, protejeaza fibrele de colagen si previne degradarea acestora. Imbunatateste elasticitatea pielii, ii reda fermitatea si reduce aspectul celulitei. Sistemul unic pe baza de aminoacizi DERMÈ SYSTEM cu L-carnitina patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii unde se formeaza celulita. Aminoacidul conduce acizii grasi prin membranele mitocondriilor, care sunt impermeabile pentru molecule de dimensiuni mari, spre interiorul lor unde acizii sunt metabolizati. Datorita acestui proces pielea isi pastreaza structura normala fara acumulare de grasime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.