Setari Cookie-uri

Bosch lanseaza Dremel - Carte pentru Inspiratie

Divizia de Scule electrice Bosch a lansat azi, 14 aprilie 2011, un indemn si o provocare tuturor romanilor - "deveniti propriul vostru designer de interior!".

Comunicat de presa

Divizia de Scule electrice Bosch a lansat azi, 14 aprilie 2011, un indemn si o provocare tuturor romanilor - "deveniti propriul vostru designer de interior!". Astfel, cu ocazia primului atelier de bricolaj, "Design Your Life", organizat in acest an intr-o ceainarie din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a lansat si "Dremel - Carte pentru Inspiratie", care contine 50 de sfaturi practice de decorare interioara. Dremel este una din marcile de scule electrice ale concernului german, iar pentru toate proiectele descrise in carte sunt de ajuns uneltele Dremel. In cadrul atelierului de bricolaj s-au executat proiecte incluse in cartea nou lansata.

De-a lungul anilor, Bosch a devenit celebru pentru organizarea de ateliere de bricolaj in cele mai neconventionale locuri, de la magazinele de bricolaj ale partenerilor, la discoteci, scoli, parcul Herastrau sau chiar piata Obor. In cadrul primului atelier din acest an, specialistii Dremel au vrut sa demonstreze inca o data faptul ca este foarte usor de lucrat cu uneltele Dremel, nefiind nevoie de un spatiu de lucru special. Mai mult, specialistii Bosch au vrut sa arate inca o data ca ofera produse si servicii variate, menite sa faca viata tuturor mult mai usoara. In acest sens, specialistii concernului german au venit in intampinarea celor mai pretentioase gusturi, cu solutii creative, simple si eficiente.

Cartea nou lansata ofera 50 de idei de proiecte manuale creative cu diferite grade de dificultate, utilizand sistemul de unelte multifunctionale Dremel’s Versatile Tool Systems. Impartita in 4 sectiuni: decorarea casei, idei de sezon, arte si artizanat si bricolaj, manualul se doreste a deveni un instrument practic si usor de utilizat, pentru a crea un spatiu ce reflecta cat mai bine personalitatea fiecaruia. Astfel, Bosch vrea ca fiecare client al sau sa devina propriul sau arhitect, un designer al noii vieti pe care si-o construieste pas cu pas.

"Anul acesta, firma Bosch implineste 125 de ani de la infiintare. Bosch are o vasta experienta in ceea ce priveste sculele electrice, firma noastra fiind cel mai mare producator din lume. Am vrut sa ne folosim aceasta experienta ca sa cream unelte inovatoare si performante, dar in acelasi timp si usor de folosit de catre clienti. Prin aceasta carte dorim sa impartasim o parte din experienta noastra si celor care ne sunt aproape si ne cumpara uneltele, celor pasionati de bricolaj, dar si celor care ar vrea sa fie creativi, dar nu stiu cum sa foloseasca unelte de bricolaj sau li se pare greu. "Dremel - Carte pentru Inspiratie" contine cate ceva pentru fiecare. " au declarat reprezentantii Bosch.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.