Setari Cookie-uri

Bosch lanseaza Dremel - Carte pentru Inspiratie

Divizia de Scule electrice Bosch a lansat azi, 14 aprilie 2011, un indemn si o provocare tuturor romanilor - "deveniti propriul vostru designer de interior!".


Evenimentul "Design Your Life"
, in cadrul caruia s-a lansat manualul Dremel, s-a bucurat de sustinerea si prezenta Luanei Ibacka, care a povestit in detaliu ideile de bricolaj prezentate in carte si a recomandat uneltele Dremel ca o solutie practica pentru infrumusetarea locuintei:

"M-a preocupat mereu “arta de a trai cu stil”, cu mine insami, cu caminul si obiectele de care ma inconjor, cu alegerile privind ceea ce mananc, unde imi petrec timpul liber, in ce fel ma relaxez. Majoritatea informatiilor necesare unei vieti de calitate, le-am dobandit din carti si din intalnirile cu specialisti. Mi-a placut faptul ca ideea acestei carti este tocmai de a inspira o viata mai frumoasa. Bosch si Dremel ne propun prin lansarea "Dremel - Carte pentru Inspiratie", un exercitiu estetic, intr-o lume in care avem nevoie din ce in ce mai mult de exemple pozitive si de convigerea ca singuri ne putem face viata mai placuta" a declarat Luana Ibacka, gazda evenimentului "Design Your Life". Compania germana planifica mai multe ateliere de bricolaj, organizate alaturi de mari lanturi de magazine din Romania.

Specialistii Bosch indeamna publicul din Romania sa sarbatoreasca momentele din timpul anului, in care se aduna familia si prietenii, cand traditiile sunt la loc de onoare sau momentele speciale din anotimpul preferat, in tonalitatile si culorile lor diferite. De la idei pentru Craciun, la aniversari in familie, sau personalizarea de cadouri, Bosch vrea ca fiecare client Dremel sa-si gaseasca inspiratia in aceasta carte, care este primul manual oferit de catre un producator de scule electrice pe piata din Romania.

Cu ajutorul cartii si a gamei de produse Dremel pentru bricolaj, clientii pot aduce o nota personala fiecarui element din casa si gradina. Specialistii Bosch vor sa demonstreze faptul ca uneltele pot deveni partenerul ideal pentru a crea propriul colt de petrecere a timpului liber, distractiv si deconectant, transformand universul de zi cu zi intr-un spatiu unic, ce reprezinta cat mai bine personalitatea fiecaruia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.