Setari Cookie-uri

Noile balsamuri-tratament Dove

Te-ai gandit vreodata la cate chinuri este supus parul tau zi de zi si asta doar pentru ca tu sa arati perfect in orice moment al zilei?

Comunicat de presa

Te-ai gandit vreodata la cate chinuri este supus parul tau zi de zi si asta doar pentru ca tu sa arati perfect in orice moment al zilei? Pentru femeia moderna, aspectul exterior este extrem de important si aranjarea parului face parte din rutina zilnica. In timp, agresiunile zilnice la care este supus parul - pieptanat, coafat, indreptat, ondulat - favorizeaza ruperea firelor de par, despicarea varfurilor si pierderea stralucirii.

Dove stie ca parul tau are nevoie de produse de ingrijire cu efect rapid si de aceea a creat noile balsamuri-tratament Dove ce ofera beneficiile unui tratament pentru par, dar au un efect rapid si sunt la fel de usor de aplicat ca un balsam. Repara parul in profunzime, lasandu-l hidratat si rezistent, fara a-l incarca.

In timp ce balsamurile obisnuite repara parul doar la suprafata, noile balsamuri – tratament Dove beneficiaza de tehnologia Fibre Actives si actioneaza in interiorul firului de par, oferind rezultate imediate: par reparat, cu aspect sanatos si protejat impotriva degradarii.

Actiunile zilnice de aranjare a parului - uscarea cu foehnul, indreptarea cu placa sau ondularea parului - duc la pierderea de lipide, cauzeaza aparitia firelor de par rebele, iar culoarea parului devine terna si lipsita de stralucire. In plus, vopsirea parului sau fixarea de tip permanent a coafurii favorizeaza deschiderea unor pori in interiorul firelor de par si duce la despicarea varfurilor sau chiar ruperea firelor de par.

Si cum ingrijirea parului degradat sau vopsit reprezinta o prioritate pentru fiecare dintre noi, noile balsamuri-tratament Dove ofera solutii rapide pentru principalele nevoi ale parului degradat.

Balsamul-tratament Dove Intense Repair
pentru parul uscat si degradat actioneaza in profunzimea firului de par si il ingrijeste instant, prevenind astfel ruperea parului si despicarea varfurilor. Formula unica contine: tratament cu tehnologia FIBRE ACTIVES care patrunde in profunzime, restabileste legaturile dintre lanturile proteice si reface integritatea structurale a firului de par, fara a-l incarca si balsam cu SERUM CU MICROPARTICULE repara suprafata firului de par, protejand astfel parul impotriva degradarii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.