Setari Cookie-uri

Omega Pharma lanseaza XL-S Medical

Omega Pharma lanseaza XL-S Medical, o gama revolutionara de produse pentru slabit, destinata tuturor celor preocupati de scaderea sau mentinerea in greutate.

Gama XL-S MEDICAL contine ingrediente active pentru un control al greutatii totale si pentru prevenirea si tratarea obezitatii, fiind eficienta in combinatie cu o dieta echilibrata si un program de exercitii fizice.

Ingredientele produselor noastre au fost atent selectionate in asa fel incat sa se adapteze dietei orcarei persoane cu indicele de masa corporal mai mare de 18,5. Cel mai important este ca dispozitivele medicale XL-S Medical te ajuta sa te bucuri in continuare de mancarurile preferate fara frica de a te ingrasa din nou si mai ales, fara efecte secundare”, a declarat Marketing Director Omega Pharma, Antonio Marinescu.

“Persoanele care vor sa revina la greutatea fiziologica pot folosi cu incredere tabletele pentru slabit XL-S Medical. Combinate cu o dieta sanatoasa, hidratare suficienta si un stil de viata activ, produsele asigura efect garantat. Deoarece se adreseaza diferitelor stiluri culinare, Fat Binder, Carb Blocker si Appetite Reducer se pliaza dupa toate preferintele culinare”, a declarat Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Gama XL-S Medical nu prezinta efecte secundare
, nu pune sanatatea in pericol si se poate administra fara prescriptie medicala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.